© ANA STOKLAND

Skønhedsredaktøren: "Ét produkt redder mit slidte hår"

Har du også bemærket denne meget almindelige skade på håret, er der heldigvis hjælp at hente i form af dette smarte produkt, som er en del af skønhedsredaktørens skønne favoritter.

Skønhedsredaktørens favoritter

Skønhedsredaktøren har samlet sine favoritter for slut september. Selvom efteråret for alvor har meldt sin ankomst, er sommerlige produkter som sølvshampoo og solbeskyttelse stadig fast inventar i hendes hverdagsrutine.

© OSKIA

1 / 6

Serum

"På det seneste har mærket Oskia fanget min opmærksomhed, fordi det udover at bestå af naturlige ingredienser giver virkelig pæn hud. Jeg er vild med serummet Get up & glow, der har vundet flere priser for dets opkvikkende effekt og hyaluronsyre, mælkepeptider og glimtende partikler. Jeg bruger det både under makeuppen og nogle gange duppet over for ekstra glød."

OSKIA
Get up & glow
629 kr.

© &OTHER STORIES

2 / 6

Bodyscrub

"Jeg elsker glitter, og er det i min bodyscrub, bliver det kun endnu mere festligt at skrubbe huden blød i badet. Lige nu er min glitrende favorit fra & Other Stories, som også dufter dejligt af kokos."

& OTHER STORIES
Glow bodyscrub
129 kr.

© ORIBE

3 / 6

Sølvshampoo

"En lang sommer sætter sine spor på håret, hvilket i mit tilfælde kan ses i form af et mere gulligt skær. Her er en silvershampoo guld værd, fordi shampooens blå og sølvfarvede toner trækker det gule ud af håret og giver et køligt skær."

ORIBE
Silverati
320 kr. (Forhandles hos udvalgte frisører)

© TOM FORD

4 / 6

Parfume

"Når Tom Ford står bag noget, ved man, at der er tænkt over hver eneste detalje. Denne lyserøde parfume med skøn duft af roser er i mine øjne et lille arkitektonisk kunstværk."

TOM FORD
Rose prick 50 ml
2.150 kr.

© CLARINS

5 / 6

Læbestift

"Læbestift i dagslys giver sved på panden. Især den røde slags, hvor jeg konstant tjekker spejlet for at se, om læbestiften stadig er på læberne - og ikke fortænderne. Løsningen er stains, hvor farven suges ind i læberne og ikke smitter af - som Clarins sommerpink sag."

CLARINS
Water lip stain i rose water
110 kr.

© PAULAS CHOICE

6 / 6

Solcreme

"I foråret blev zoom-møder en naturlighed, og pludselig havde jeg direkte forbindelse til Hawaii og Paula Begoun, grundlæggeren af Paula's Choice. Et af hendes råd lød: solbeskyttelse. Også om vinteren for ifølge Paula er solen en trigger for næsten alle hudproblemer som akne og rosacea."
PAULA'S CHOICE
Super-light daily wrinkle defense spf 30
270 kr.