blå mascara
© Anna Stokland

Skør mascara-trend overtager Pinterest

En af 80’ernes største skønhedstendenser er vendt tilbage, og brugerne på Pinterest kan ikke få nok

Hvis du leder efter makeup-inspiration på Pinterest, vil du højst sandsynligvis blive mødt af et hav af perfekte smokey eyes og markerede øjenbryn. Men nu og da forekommer mere overraskende trends, der står i skarp kontrast til de mere klassiske makeuplook.

Blå mascara er seneste skønhedstendens på Pinterest og søgningen på produktet er steget med hele 234 procent.

Farverige øjenvipper havde sin storhedstid i 80'erne, men nu er den blå mascara tilbage og tendensen bliver genfortolket i et hav af spændende look på det billedbårne medie.

Den blå mascara giver et forfriskende farveindslag til hverdagsmakeuppen, og du kan både bruge den subtilt, eller lade den dominere dit look.

Brug den som et supplement til en sort mascara, og lad den ligge på spidsen af dine vipper, eller gå efter et mere gennemført look, og læg en mørkeblå eyeliner tæt på vippekanten. Det vil både få dine øjne til at se større ud, og give et dramatisk og legende udtryk.

Du kan også nøjes med at lade den blå mascara pynte de nederste vipper, hvis du ikke er klar til at slippe din klassiske sorte mascara.

I alle tilfælde er det en god idé at lade dine læber være neutrale i farven, så du lader al fokus være på de farverige blå vipper.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF