Skønhedsredaktøren anbefaler: Nyt på nettet

En duft, en balm og non-toxic lakker. Her får du 3 spændende nyheder og musthaves til dit efterår, der kan købes online netop nu

1 / 4

Webbutikkerne bugner af lækre beautyprodukter, og Costumes skønhedsredaktør har været på jagt efter nogle af de allerbedste af slagsen til dette efterår.

Lad dig forføre af en ny roseduft, plej læber, negle og kindben med en mulitfunktionel salve og pynt neglene i efterårets farver uden kemikalier.

Scandi-scent
2 / 4

Scandi-scent

Det svenske parfumemærke, Byredo, har lanceret en ny duft, som den danske supermodel Freja Beha er ansigt for.

Duften er en hyldest til sygeplejerskene under Første Verdenskrig, som blev kaldt Roses of no man's land og indeholder selvfølgelig masser af roser.

Rose of no man's land eau de parfum, Byredo ca. 710 kr. for 50 ml.

Gloss, glossy, glossier
3 / 4

Gloss, glossy, glossier

Hvis du interesserer dig bare en smule for skønhed, så har du nok været et smut forbi beautybloggen Intothegloss.com. Kvinden bag hedder Emily Weiss, og hun har også startet hudplejemærket Glossier.

Tidligere har produkterne kun kunne købes, hvis man er bosat i USA, så jeg blev rigtig glad, da jeg hørte, at Net-a-porter.com har taget dem ind.

Æsken med de tre tuber mulitfunktionel salve kan bruges på læber, neglebånd, kindben – alle steder du behøver lidt ekstra fugt i efterårsblæsten.

Balm dotcom, Glossier hos Net-a-porter.com ca. 299 kr. for 3 stk.

Free falling
4 / 4

Free falling

Der er kommet et nyt mærke til Danmark. Navnet er Intensae og byder på et stort udvalg af 5-free neglelakker, der allerede er meget efterspurgt i USA, England og Tyskland.

5-free betyder, at lakkerne er uden hårde kemikalier og derfor langt mindre skadelige. Disse farver er perfekte til alle efterårets anledninger.

Nail lacquer i the shrimp og memo, Intensae hos Barnholdts.com 150 kr. per styk.