Hårstylistens bedste tip til at undgå dårlige hårdage
© Ida Tietgen Høyrup

Slip for dårlige hårdage med hårstylistens bedste tip

Julie Garret har mange gode fifs til smukke lokker. Her deler hun de bedste af slagsen – inklusiv den nemmeste vej til bølger i glat hår

For 31-årige Julie Garrett fylder hår og skønhed både på arbejdet som hårstylist og privat, hvor hun bruger tid på skønhedsrutinerne og elsker at tilføje nye produkter til badeværelseshylden.

Hvilket hverdagsprodukt vil du nødig undvære?

“Jeg går ikke ud uden lidt på kinderne. Det giver liv til ansigtet – også hvis man har tømmermænd. Min favorit er den flydende Watercolor blush fra finske Lumene.”

Hvilket produkt har fulgt dig i længst tid?

Diors mascara Diorshow. Jeg har brugt den siden, jeg gik i folkeskole, fordi den definerer vipperne og giver den fylde, jeg ønsker.”

Dit nemmeste stylingtip til håret?

“Efter badet føntørrer jeg først med Kevin. Murphys Body.Mass, og når håret er helt tørt, børster jeg det tilbage og snor det i en knold, som jeg fæstner med en klemme. Det lader jeg sidde, imens jeg tager makeup på, og når jeg løsner det, har jeg bølger i mit ellers meget glatte hår. Supernemt.”

Hvordan får man flere gode hårdage?

“Man når langt med velplejet hår– brug kur, olie, plejeprodukter og tilskud. Når længderne spiller, er det nemmere at holde håret pænt, fordi bunden kan reddes med tørshampoo, føntørring eller glattejern.”

For Julie er selvforkælelse en hel dag på sofaen i nattøj og håret i en fedtet knold, imens hun ser film og spiller Nintendo – helt uden dårlig samvittighed.

© Ida Tietgen Høyrup

Du vasker altid ansigtet to gange. Hvorfor?

“Første vask opløser alt det, du får på huden i løbet af dagen, makeup og skidt, og så føler jeg, at man først i anden omgang når rigtigt ind til huden og får renset den. Nogle gange renser jeg endda ekstra i dybden med Murads eksfolierende maske Pore extractor pomegranate mask.”

Hvad er din favoritparfume?

“Jeg er blevet helt forelsket i Chanels Coco mademoiselle, som er blevet min voksenduft.”

Hvad gemmer din taske altid på?

“Læbepomader – og flere forskellige slags. Jeg sværger til Mentholatum, men elsker også gennemsigtig balm med lidt farve som Benefits ferskenfarvede Chachabalm.”

Hvordan holder du dig sund?

“For mig er sundhed et raskt sind. Det kommer ikke nødvendigvis af at dyrke sport hele tiden eller at spise den rigtige mad. Man skal starte med at være glad indefra, og det bliver jeg af at lægge telefonen væk og ved at sætte grænser for, hvad jeg ser på Instagram.”