© Zara

Sommerens smarteste solcreme

En solcreme, der kan bruges over din makeup, og som tager tre sekunder at påføre. Ja, det findes faktisk.

Du ved nok godt, at solrige sommerdage kræver solbeskyttelse og også gerne skygge mellem 12 og 15. Dog kan den daglige indsmøring blive lidt af en sur pligt, især fordi solbeskyttelsen helst skal påføres hver anden time for optimal beskyttelse. Det kan blive en anelse udfordrende i ansigtet, hvis du også har taget makeup på, men takket være denne solcreme, bliver det en del mere uoverskueligt.

Solcreme på mist

En solcrememist er ikke nødvendigvis det samme som din normale solcremespray. Forskellen er, at misten kommer ud som en let sky, og ikke som den traditionelle spray, hvor du stadig selv skal fordele de flydende dråber med hænderne. Med mistens sky af solcreme er det meget lettere at påføre solcremen på farten, da den nemt kan bruges over makeuppen uden at ødelægge den. Med misten skal du hverken gnide eller smøre, men blot spraye, vente et par sekunder, og så er du fuldt beskyttet.

I dag er der desuden kommet en del nye lanceringer til, som er udviklet særligt til at bruge i ansigtet med både solbeskyttelse og plejende egenskaber. Nedenfor finder du vores foretrukne bud på sommerens nemmeste og smarteste solcrememist.