Stephanie Asi Brix rutine
© Thomas Dahl

Stephanies simple tip til at mindske mørke rande under øjnene

Når vejret skifter kan krop, hår og ansigt nemt komme til at mangle fugt og glans. Makeupartist Stephanie Asi Brix deler sin enkle skønhedsrutine

Når det skal gå stærkt, giver en bronzer med shine Stephanie Asi Brix, 29 år, indre – og ydre – glow, og så er fugt en stor del af makeupartisten, modellen og podcasterens daglige skønhedsrutiner.

Hvilken makeup gør dig øjeblikkeligt friskere at se på?

Macs Strobe cream. Den er så god, fordi den giver tilpas fugt og masser af glød, og det skaber et mere ungdommeligt look. Jeg bruger den både alene eller blander den med en concealer, så concealeren bliver meget mere let og shiny. Og så min brynpen. Jeg har meget allergi, og når øjnene løber eller klør, kan jeg ikke overskue at have mascara på, men når jeg tegner brynene op, bliver øjnene lidt mere markerede, og ansigtet får et løft.”

Hvordan plejer du dit hår?

“Mit krøllede hår bliver hurtigt tørt. Derfor lader jeg altid balsammen blive i håret, og jeg bruger masser af olie i det våde hår. Når håret endeligt er tørt efter badet, får det igen olie i spidserne med en arganolie, som jeg har købt i Normal. Den kostede måske 15-20 kroner, men fungerer rigtigt godt til mit hår.”

Hvad redder dig, når du kun har fem minutter til at blive klar?

“Jeg bruger en bronzer med shine fra Miild, som man hurtigt kan lægge på toppen af kindbenene, under brynene og på øjenlågene. Shine giver udtryk af inner glow – når det altså er lagt de rigtige steder.”

Hvilken duft har fulgt dig i længst tid?

Rain fra Clean. Den har jeg brugt i mange år, fordi jeg godt kan lide dens diskrete duft.”

Stephanie Asi Brix' skønhedsrutine
© Thomas Dahl

Hvilken skønhedsfilosofi tror du på?

“Find de træk ved dit ansigt, du bedst kan lide, og fremhæv dem. Jeg er glad for mine grønne øjne, og dem fremhæver jeg ved at bruge lilla eller bordeaux øjenskygge, som er komplimentærfarver til grøn.”

Hvordan plejer du din krop?

“Når man er brun, kan man blive det, der kaldes ashy, fordi huden hurtigt bliver
tør, og man får et gråt skær. Derfor skal min hud have rigtigt meget fugt, så jeg smører kroppen hver dag med en nærende creme.”

Et skønhedstrick, flere burde kende?

“Husk, når du alligevel skal tage creme på, så massér den ind med opadgående bevægelser. Det er med til at stramme huden op, og trykker du lidt på den tynde hud under øjnene, hjælper det til at mindske de mørke rande.”

Hvad har du altid i tasken?

“Læbepomader – lige nu Honey lips fra Guld og Urt. Har du travlt, kan du også bruge den som highlighter og til at definere vipperne.”