Det er altid en fornøjelse at komme hos Complete Me. Dog knap så meget, når man bliverpint med sugekopper.

Stram uden botox

Costume Skønhed har testet seks behandlinger, som gør dig skøn - helt naturlig

Kan dine rynker reduceres med akupunktur, kan fisk gøre dig blød, og kan dine læber blive fyldigere med healing? Costume Skønhed har testet seks behandlinger, som gør dig skøn - helt naturlig.

Fyldigere læber med healing

Hvad: Facelift Healing hos Julia Kim er en holistisk ansigtsbehandling med fokus på særlige problemområder, og behandlingen har til formål at give resultater ved at løsne de spændinger og blokeringer, der har sat sig i ansigtet, og som blandt andet lukker af for optimal blodcirkulation. Behandlingen skal blandt andet kunne fremme en glødende hud, smidiggøre ansigtsmuskler og give naturligt struttende læber.

Hvordan: Først iagttager vi mit ansigt i et spejl og så bliver det ”scannet”, undersøgt af behandlerens hænder for at lokalisere de spændinger, som jeg har en del af særligt ved kinder og kæber. Selve behandlingen foregår ved hjælp af Julia Kims fingre, som ved en kombination af energiakupressur, ALT (manuel ansigtsløftningsteknik) og kranio-sakral terapi arbejder blidt og dybt i hele mit ansigts bindevæv. Det er vildt befriende, og mit ansigt føles mere og mere i live for hver berøring. Der bliver arbejdet koncentreret omkring mine kinder, min kæbe, min mund og inde i min mund for at smidiggøre anspændte muskler og fjerne blokeringer.

Resultat: Efter første behandling føler jeg en summen i ansigtet og kan se en forskel i form af et mere afslappet, mindre stift look. Efter fire behandlinger er mine læber lidt svulstigere end de plejer at være, og læbekonturen tydeligere. Hele mit ansigt føles og synes mere roligt og afslappet. Resultatet på mine læber er fint, men holder ikke så længe, måske fordi mit ansigt bevæger sig ind i sin vante anspændte rytme igen. Det anbefales at køre et forløb på 4-8 gange.

Hvor: Facelift Healing hos Julia Kim, Helle Thorup Spa, Vendersgade 27 i København. Tlf: 33 12 42 00. Du kan bestille tid direkte hos julia@juliakim.dk. Juliakim.dk.

Pris:1 gang 900 kr. 4 gange 3.200 kr. Du får også en ansigts-olieserum designet til dig, som du skal bruge under forløbet.

Sofie Jørgensen
..

Rynkereducering med akupunktur

Hvad: Kosmetisk akupunktur. Siges at kunne tage år fra ens udseende ved blandt andet at reducere fine linjer og rynker.

Hvordan: Behandlingen starter med en samtale om mit helbred. Sover jeg godt om natten, har jeg problemer med maven eller andet? Vi taler samtidig om mit ansigt og om, hvor linjerne har sat sig. Derefter lægger jeg mig på briksen og bliver stukket med nåle fra top til tå. Det gør overraskende nok ikke ondt, det prikker bare lidt. Jeg ligger med nålene i krop og ansigt i ca. 20 minutter og mærker en varme af god blodcirkulation brede sig og glider ind i en dyb afslappet tilstand.

Resultat: Jeg kan sagtens se og mærke en forskel udenpå og indeni efter den første behandling. Efter tre behandlinger er mine små smilerynker ved munden reduceret en del i den ene side af ansigtet, og min hud har mere glød. Der anbefales et forløb på 4-12 gange. Jeg er indtil videre tilfreds med resultatet og har allerede booket de næste tider.

Hvor: Kosmetisk akupunktur hos Apunkt.dk, St. Regnegade 26A, København K. Tlf.: 3315 1501.

Pris: Første gang 1 1/2 time 500 kr. Efterfølgende 1 time 400 kr.

Sofie Jørgensen

...

Smallere lår med elektroder

Hvad: Elektrotræning, der strammer op og former din figur.

Hvordan: Jeg bliver målt og vejet i centimeter, kilo og fedtprocent. Det bliver kodet ind i en computer, der tegner et billede af min figur, og behandleren planlægger forløbet ud fra mine ønsker. Jeg lægger mig på briksen, og elektroderne bliver sat fast på de udvalgte områder: lår, baller og mave. Det stikker i huden og klør lidt, men det går hurtigt over, og jeg mærker, hvordan elektroderne tager fat i mine muskler. Det føles som 'indre' træning. Behandlingen varer 30 minutter og skulle svare til 1 1/2 times motion.

Resultat: Efter 10 behandlinger er mine lår slankere, og min hud på baller og lår er væsentligt glattere og fastere. Jeg har ikke tabt mig i kilo, men resultatet af tab i centimeter er overbevisende. Jeg har tabt 4 cm på hvert lår, 4 cm på mave og 3 cm på baller. Hurra! Der garanteres resultater efter 10 behandlinger.

Hvor: Bailine, Sløjfen 8-10, Frederiksberg. Tlf.: 3833 4311, Bailine.dk.

Pris: 1 behandling 450 kr. 10 behandlinger 2.900 kr.

Karen Albjerg

...

Silkeblød hud med fisk

Hvad: En tur i et badekar fyldt med såkaldte doktorfisk.

Hvordan: Jeg overvejer, hvordan jeg skal få overbevist mig selv om, at det er helt ok at hoppe ned i et lille kar med 500 små sprællende fisk, hvis formål det er at sutte mine døde hudceller af. Til min glædelige overraskelse er fiskene ikke så store, og jeg sætter kækt mit ene ben ned i bassinet, hvorefter det bliver fuldstændig dækket af de små livlige fisk. Tæller nervøst til tre, og så ligger jeg iført bikinitrusser nede i karret, mens alle fiskene suger sig fast på hele min krop. Bittesmå vibrerende, kildende, kyssende impulser breder sig over mine ben, arme, mave, bryster og ryg. Jeg begynder at føle mig ret tæt forbundet med mine nye små venner og bliver endda så modig, at jeg stikker mine læber ned i vandet til dem, så de kan få bugt med alle de tørre flager.

Resultat: Min krop er fuldkommen renset for alt, hvad der hedder tør hud, små ujævnheder og små tørre knopper, og min hud har fået et strålende silkeskær.

Hvor: Klinik Downtown, Nøre Voldgade 16, København K. Tlf.: 3332 9996, Klinikdowntown.dk.

Pris: 1 time 600 kr.

Sofie Jørgensen

...

Få bugt med celluliten med sugekopmassage

Hvad: Behind you! er behandling af lår og bagdel, som blandt andet blødgør bulet væv.

Hvordan: Indehaveren Daniela havde advaret mig om, at det ikke var en rar hyggebehandling. Det skal jeg love for. Vi lægger blødt ud med, at hun tørbørster lår og bagdel og smører en aktiv creme på, inden det går løs med massagen. Lyder dejligt, men det er bindevævsmassage med sugekopper, der går i dybden og gør ualmindeligt nas. Smertedelen er hurtigt overstået, og Daniela smører en creme på, der får det til at brænde på den effektive måde.

Resultat: Jeg får et sæt tørbørster og sugekopper med hjem, som jeg skal bruge i ti dage. Allerede efter behandlingen er der en tydelig virkning: Min hud er glattere, og der er nærmest ingen appelsinhud at se. Det er der heller ikke de næste ti dage, hvor jeg bruger sugekopperne.

Hvor: Complete Me, Badstuestræde 11, København K. Tlf.: 3312 3450, Complete-me.dk.

Pris: 45 minutter: 496 kr.

Missu Schneidermann

...

Fjern rynkerne med guld

Hvad: Gold ansigtsbehandling med 24 karat guldflager, der skal virke anti-aging.

Hvordan: Det helt særlige ved Gold-behandlingen er blandt andet den 20 minutter lange ansigtsmassage, som får ansigtsmuskulaturen til at slappe af. Derudover bruger behandleren Trine galvaniske strømme - i praksis en metaldims, der ruller over huden og får guldgeleen til at trænge bedre ind. Jeg får en skøn hånd- og armmassage og til sidst en fugtmaske på med 24 karat guld.

Resultat: Jeg kan se, at min hud har mere glød, end den plejer, og er helt babyblød. Jeg kan også se, at de fine linjer er mindre tydelige end normalt. Trine anbefaler, at man kommer jævnligt, det vil sikre en længervarende virkning. Efter et par dage, synes jeg, jeg begynder at se ud, nogenlunde som jeg plejer.

Hvor: Shanti Room, Lavendelstræde 5-7, København K. Tidsbestilling på ses@shantiroom.dk, Shantiroom.dk.

Pris: 1 1/2 time 750 kr. Der gives rabat, hvis du køber flere behandlinger.

Missu Schneidermann

Læs flere skønhedsartikler i Costume Skønhed.