Undgå poser og mørke rande under øjnene

Lider du også af mørke rande under øjnene, der får dig til at se mere træt ud, end du egentligt er? Se her, hvordan du kan undgå eller skjule dem

Kom randene til livs © Anna Stokland
1 / 3

Kom randene til livs

Ser du mere træt ud, når du vågner, end da du gik i seng, og får du tit at vide, at du ser udkørt ud, så er du nok udstyret med et par hængepartier under øjnene. Poser eller rande under øjnene kan få dig til at se flere år ældre ud, end du er, og få dig til at ligne en der bruger hver nat på Netflix, selvom du altid får din nattesøvn.

Vil du gerne randene til livs, så læs med her, og se vores bedste tips.

Cover it up
2 / 3

Cover it up

Grib makeuppen og dæk de mørke rande, men husk - less is more! Mange har tendens til at komme ekstra meget makeup på, når de står foran spejlet om morgenen. For meget makeup kan gøre randene meget værre, så det handler om at finde de rigtige produkter, der med et tyndt lag kan gøre forskellen.

Det første du skal bruge er en god concealer, der virker som Photoshop på tube og fjerner de mørke rande med et enkelt strøg - samt en highlighter, som kan lysne de mørke områder. Læg tre prikker med concealeren under øjet, og smør det forsigtigt ud med fingrene - det udjævner din hudtone, og efterlader den naturlig og frisk.

Highlighteren dupper du forsigtigt ind i øjenkrogene. Det gør underværker for selv de mest trætte øjne, da det får dem til at se mere åbne ud. Nars' Multiple stick i farven copacabana er perfekt til at lysne øjenkrogene og kamouflere randene.

Click'n conceal, Gosh hos Matas.dk 100 kr.// Multiple stick i copacabana, Nars 329 kr. (Forhandles hos Sephora i Illum og Field's).

Masser af pleje
3 / 3

Masser af pleje

Øjencremer med K-vitamin kan mindske hævelser og misfarvninger i øjenområdet, da randene under øjnene blandt andet kan skyldes mangel på netop K-vitamin. Se derfor efter et indhold af dette, når du vælger din øjencreme. Skin Doctors' Eyecircle indeholder K-vitamin og er effektiv til at bekæmpe de mørke rande. Det kræver langvarigt brug af cremen, før du ser resultater, og du skal være konsistent med at påføre cremen hver dag.

Eyecircle, Skindoctors ca. 340 kr.

Sanne Pedersen og Trine Lee Hassing, der har skrevet denne artikel, er de to kvinder bag Danmarks første bryn-bar, BrowWow, der åbnede i februar 2014 i København. Læs mere om Sanne og Trine lige her.