Få velplejet hår som stjernerne med Morocanoil.
© Moroccanoil

Unikt tilbud: Få Moroccanoil med Costume

Bestil abonnement på Costume, og få den hypede Moroccanoil med i købet. Håroliens fans tæller stjerner som Charlize Theron og Eva Mendes

Få smukt og velplejet hår som Hollywood-stjernerne med den populære Moroccanoil.

Hårolien, der blev nomineret til Danish Beauty Award 2011, er på kort tid blevet et af de mest omtalte hårprodukter i verden.

Moroccanoil har en lang række celebre fans. Blandt andre Scarlett Johansson, Lucy Liu, Hillary Swank, Charlize Theron, Eva Mendes og Lady Gaga.

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud: Moroccanoil Treatment 100 ml + 5 numre af Costume for kun 249 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. Normalprisen er 548,75 kroner, så du sparer 299,75 kroner.

Det er ikke uden grund, at kendisserne har fået øjnene op for Moroccanoil. Hårolien, der bygger på den sjældne marokkanske arganolie, har nemlig helt unikke egenskaber, der giver ekstremt silkeblødt, glansfuldt og sundt hår.

Når du bestiller Costume, får du den originale Moroccanoil Treatment i 100 ml med pumpe, som genopliver og udfiltrer håret samt tilfører fugt. Moroccanoil er rig på antioxidanter og næringsstoffer og er derfor rigtig god for både hår og hovedbund. Moroccanoil er velegnet til alle hårtyper - også meget beskadiget og uregerligt hår.

Moroccanoil er desuden drøj i brug, så du behøver kun bruge en ganske lille smule af gangen for smukt hår.

Klik her for at benytte dig af tilbuddet.

Vidste du at...

  • Moroccanoil kom til verden, efter brandets grundlægger Carmen Tal fik skadet håret af en mislykket hårfarvning under en rejse til Israel. Hun prøvede oliebehandlingen hos en lokal frisør og fik øjeblikkeligt sundt og glansfuldt hår igen.

  • Moroccanoil kan erstatte en heat protector, når du føntørrer og glatter dit hår, og at den kan bruges både i vådt og tørt hår.

  • Moroccanoil har vundet adskillige priser verden over. Blandt andet den prestigefulde Stylist Choice Awards i kategorierne Favorit Stylingprodukt og Uundværligt favoritprodukt samt priser ved Vogue og Elle Beauty Awards.