© Vogue

Vask hår som Suki Waterhouse

Den smukke brite har for nyligt afsløret et personligt, og noget anderledes, beauty-tip. Læs med her, og se om du tør prøve selv

Skønne 21-årige Suki Waterhouse, som vi tidligere har talt med her på Costume, er kendt for sit fine, nærmest dukkelignende, ansigt og lækre lokker med et karakteristisk, tungt pandehår. Et look, der misundes af mange, og som blandt andet har indbragt hende titlen som kampagnemodel for Burberry.

Men hvad er egentlig hendes største beauty-hemmelighed? For nyligt afslørede hun til US Weekly en noget atypisk metode, som hun, efter sigende, ynder at tage i brug, når den lyse hårpragt skal vaskes. Kun et enkelt produkt er nødvendigt, når Waterhouse skal tæmme lokkerne, og det kan oven i købet findes i de fleste køleskabe – det er nemlig Coca-Cola.

"Jeg kan ikke lide mit hår, når det er vasket – det er fint og slapt – men Coca-Cola gør det lækkert og pjusket, som om jeg har gået igennem Amazonas jungle," siger Suki selv om metoden.

Tør du prøve selv derhjemme? Her på redaktionen er vi et par stykker med fint hår på hovedet, der godt kunne overveje at give det et forsøg.

I videoen herunder har to piger fra bloggen ModaMob testet cola-metoden, så du kan du se resultatet, inden du selv finder colaen frem hjemme i køleskabet: