© Allure

Vi tester: Brow job

Costume.dk har testet en behandling, der lover flotte og markerede bryn. Læs vores bedømmelse her 

Vi kan ikke komme udenom det: Fyldige, brede bryn er en af tidens allerstørste skønhedstendenser. Costume.dk har testet brynbehandlingen Brow job hos BrowWow, og givet den karakter fra 1-6.

SÅDAN FOREGÅR DET
Da det var mit første besøg til brynbehandlingen hos BrowWow, fik jeg lidt ekstra vejledning, og behandlingen tog derfor nærmere 50 minutter end de 40 minutter, den normalt tager. Jeg fortalte mine ønsker, og behandleren, Trine, fortalte, hvad der ville være mest ideelt for mig i forhold til min øjen- og ansigtsform.

Hun var realistisk og fortalte, at det udover denne første behandling også krævede en tre måneders serumkur med M2Brows, som ville gøre mine bryn både mere fyldige og give flere kraftige hår, samt en brynbehandling hver anden til tredje måned over et lille års tid.

Selve behandlingen bestod først af en fugtgivende øjenmaske, som skulle få huden til at slappe af og få den helt renset og ren inden farvningen. Hernæst farvningen, hvor jeg fik en tone mørkere brynfarve end min oprindelige for at matche min naturlige hårbundsfarve.

Efter farvningen gik behandleren i gang med at forme mine bryn med en pincet, og efterfølgende brugte hun en tråd til at fjerne hår med, der både effektivt og nænsomt trækker dem ud. Efter tilretningen fik jeg en kur, som skulle fugte huden, og til sidst fik jeg lagt en flot brynmakeup med vejledning til, hvordan jeg selv kunne lægge den derhjemme.

SÅDAN ER RESULTATET
Resultatet er allerede efter første behandling rigtig godt. Farven og tilretningen er i sig selv en stor forandring. Herudover er jeg begyndt at bruge M2Beauté serumkuren, som jeg har store forventninger til.

SÅ LÆNGE HOLDER DET
Ifølge Trine skal brynene holdes ved lige cirka hver anden til tredje måned med et besøg hos hende. Umiddelbart er der ikke noget man kan gøre, for at få behandlingen til at holde længere.

SÅ GODT ER DET
Resultatet var virkelig godt, og man følte sig i gode hænder fra start til slut, hvilket er vigtigt for mig, når det gælder en behandling i ansigtet.
CCCCCC

SÅ GOD ER DEN TIL PRISEN
Prisen er lidt i den højere ende. Omvendt er det også den bedste brynbehandling, jeg nogensinde har modtaget, og den hvor jeg har følt mig bedst vejledt, og det vil jeg godt betale ekstra for.
CCCCC

INFORMATION OM BEHANDLINGEN Brow job hos BrowWow, Skindergade 6, 2. sal, 1159 København K. 399 kr.

Læs mere om og book behandlingen på Browwow.dk.