© Wenn.com

Vi tester: Hjemmevoksning

Det er forår, og det betyder, at der snart skal vises ben! Derfor har vi testet Veet Spawax-hårfjerningsvoks, og du kan læse bedømmelsen her

De fleste kvinder drømmer om at have glatte ben året rundt – uden det store arbejde og det store greb i lommen (ik'?). Til det kan voksning være løsningen for dig, der ikke gider barbere ben, hver gang du er i bad. Costume.dk har testet en hårfjerningsvoks, du kan købe med hjem, Veet Spawax – læs her, hvordan det er at bruge, og hvordan vi bedømmer produktet fra 1-6.

FØRSTE TEST

“Jeg har før fået vokset ben, men jeg har aldrig prøvet at gøre det selv, og jeg må indrømme, at jeg er en smule nervøs for, om jeg er i stand til selv at kunne rive hårene af mine ben.

Ifølge instruktionen, er det supernemt at gå til: Man putter blot de små runde plastikforme ned i voksvarmeren og i løbet ad en halv time, skal de have forvandlet sig til varm voks. Som sagt som gjort – efter en halv time er de små kapsler blevet til en varm, lyserød yoghurtlignende masse, som er klar til brug.

Jeg tager den lille spartel, som ligger med i pakken og påfører den første streg af lunt voks på mit noget behårede ben, som snart ikke har set skyggen af hårfjerning i halvanden uge. Den bløde masse størkner hurtigt og bliver hård som plastik – og så er der ingen vej tilbage."

RESULTAT

“Overraskende gjorde det slet ikke lige så ondt, som jeg havde forventet.

Resultatet er lidt svingende, da der nogle steder er masser af hår og andre steder nærmest ikke er. Dog ved jeg godt, at der ofte skal mere end én voksning til, før at alle hår forsvinder."

ANDEN TEST

“Efter endnu halvanden uge uden hårfjerning går jeg igang med min anden version af projekt glatte ben.

Proceduren er den samme som sidste gang, men på en eller anden måde, har jeg noget lettere ved det denne gang – det går meget hurtigere og gør mindre ondt."

RESULTAT

“Jeg kan sagtens se, at jeg har væsentlig færre hår nu, end inden den sidste omgang, men jeg må ærligt indrømme, at jeg havde forventet at få helt glatte ben, og det har jeg altså ikke, før efter flere omgange."

VILLE JEG GØRE DET IGEN?

“Jeg synes, det er et lidt omstændigt projekt, men til gengæld er det rart ikke at tænke på at skulle barbere ben hele tiden. Det er også mere omstændigt at skulle gøre selv, men til gengæld skal du ikke gøre det så ofte, og det synes jeg er ret fedt."

SÅ GODT ER DET

CCCC

SÅ GODT ER DET TIL PRISEN

CCC

Spawax kit, Veet hos Matas.dk 400 kr.