© Benjamin Media

Video: Min skønhedsrutine med Jeanette Friis Madsen

Netop hjemvendt fra Paris' modeuge viser Costumes assisterende moderedaktør Jeanette Friis Madsen dig, hvordan hun plejer sin hud morgen og aften

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Friis Madsen, er vild med simpel og effektiv skønhedspleje fra franske Eau Thermale Avène.

“Jeg har altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhedsprodukter, og jeg prøver at holde min daglige skønhedsrutine så ren og simpel som muligt – det fungerer bedst for mig,” fortæller Jeanette.

Se Jeanettes skønhedsrutine her:

Det virker for mig

“For et par år siden døjede jeg med uren hud og blev af min kollega Anne Mønsted, der på det tidspunkt var skønhedsredaktør på Costume, anbefalet at prøve Skin Recovery Cream fra Avène til meget sensitiv hud. Jeg tømte badeværelseshylden og skar alle masker, serummer, olier og skin tonic væk, og brugte kun Skin Recovery Cream fra Avène. Jeg ved ikke, hvad der har gjort forskellen, men det virkede, og min hud blev meget flottere og mere fugtig, ligesom min akne blev mindsket betydeligt,” fortæller Jeanette.

© Avène Eau Thermale

Jeanette Friis Madsen plejer sin hud om morgenen med Avène Skin Recovery Cream 50 ml 179,50 kr.

Morgen-rutinen

“Min morgen starter med et langt og meget varmt bad (efterfulgt af et koldt gys). Herefter bruger jeg min rensevand Avène Micellar Lotion efterfulgt af et par pust med Avène Termalkildevand og afslutter med Skin Recovery Cream,” siger Jeanette Friis Madsen.

© Avène Eau Thermale

Prøv en mild rens uden vand som Avène Micellar Lotion 400 ml 149,50 kr.

© Avène Eau Thermale

Frisk huden op og giv den et fugt-boost med et pust af Avène Termalkildevand 300 ml 99,50 kr.

Aften-rutinen

“Jeg bruger makeup hver dag, ikke meget, men lidt foundation og en smule mascara, så det skal også renses af inden sengetid. Jeg bruger igen Avène Micellar Lotion til at rense min hud – jeg foretrækker rensevand, fordi det er så mildt og også kan fjerne øjenmakeup. Igen bruger jeg et par forfriskende pust af Avène Termalkildevand på huden og slutter af med ansigtscremen Avène Ysthéal INTENSE, som har aktive ingredienser, der blidt peeler hudens overflade og fremmer cellefornyelsen, så den fremstår mere glat og strålende,” fortæller Jeanette.

Jeanette Friis Madsen plejer sin hud om aftenen med Avène Ystheal INTENSE 30 ml 229,50 kr.

Skønhedspleje fra apoteket

“Efter jeg er blevet mor, er jeg begyndt at tænke over, hvad der er i de produkter, jeg putter i ansigtet og på kroppen. Hudpleje fra Avène kan kun købes på apoteket, og jeg føler, at når jeg går på apoteket, er jeg sikret en vis viden om skønhedspleje, samtidig med at produkterne indeholder færre kemiske stoffer. På apoteket kan alle være med rent prismæssigt, hvilket også spiller en stor rolle for mig,” siger Jeanette Friis Madsen.

Priserne er vejledende.