© Beauty Bear

Vil du teste populært produkt, der giver smukkere og længere hår?

Lige nu søger vi læsere, der vil teste populære vitaminer, der giver dit hår mere fylde og glans, og hjælper med at øge hårets vækst.

Er dit hår blevet tørt og kedeligt efter de kolde måneder, eller drømmer du bare om, at det vokser lidt hurtigere? Lige nu søger Costume 30 læsere, som har lyst til at teste de populære Beauty Bear HAIR Vitamins, der gør håret mere fyldigt og glansfuldt, og hjælper med at øge hårets vækst.

HAIR Vitamins er veganske gummies med smag af solbær, der indeholder næringsstoffer og vitaminer som biotin, acerola og folsyre, som plejer og vedligeholder håret. Vitaminerne i de små gummies gør håret sundere og stærkere, så det ikke knækker, og forebygger desuden skæl i hovedbunden.

Hvad kræver det?

Du skal kunne teste Beauty Bear HAIR Vitamins i perioden 15. januar til 15. april 2020, hvor du skal indtage to gummies dagligt. Som tester modtager du selvfølgelig vitamin gummies til tre måneder til en værdi af 747 kroner. Efter endt testperiode sender vi dig et par spørgsmål om din oplevelse og udvælger herefter fem testpersoner, der skal kunne møde op på Frederiksberg for at få taget efterbilleder af vores fotograf, som skal bruges i en artikel på Costume.dk

Sådan bliver du tester

Du tilmelder dig testpanelet ved at sende en mail til beautybear@costume.dk, hvor du skriver dit navn, alder, adresse og telefonnummer og desuden vedhæfter et billede af dig, hvor dit hår er tydeligt. Bemærk, at dette billede kan blive brugt til fremtidige artikler vedrørende produktet og testen på Costume.dk.

Vi skal have din mail senest den 6. januar 2020 – og så kan det være, at det er dig, der bliver valgt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

© Beauty Bear

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af DK Pharma. Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher Costumes målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, modtager du testproduktet og skal slutteligt besvare et spørgeskema om din oplevelse af det. Såfremt du bliver en af fem udvalgte, skal du desuden møde op på Benjamin Media på Frederiksberg for at få taget et efterbillede. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitik eller kontakt *persondata@bonnier.dk*, hvis du har spørgsmål.

Når du melder dig som testperson, giver du samtykke til, at dit navn samt dit udsagn om produktet må blive anvendt til markedsføring af produktet. Du giver derudover samtykke til, at billedet, du indsender, vil blive brugt i markedsføringen**. Du giver samtidig samtykke til, at dit navn og adresse videregives til annoncøren, DK Pharma, udelukkende til brug for, at de kan sende produktet til dig.