Vind årets bedste skønhedsprodukter

Vær med til at kåre årets skønhedsfavoritter og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde en goodiebag med de lækreste produkter fra 2015

Den store skønhedsevent, Costumes Skønhedsfavoritter, er netop sat igang, og du kan være med til at bestemme, hvilke produkter, der er de allerbedste i 2015 – og du kan ovenikøbet vinde en fantastisk goodiebag med et stort udvalg af de lækre produkter, når du stemmer.

En dommerkomité har udvalgt 3 skønhedsprodukter i 25 kategorier, men når du afgiver din stemme, er det dig der er med til at afgøre, hvilke produkter, der skal løbe af med prisen og æren. Vær med til at bestemme årets bedste ansigtsmaske, parfume, foundation, mascara, tørshampoo og mange flere. Din mening tæller!

Ved at deltage i afstemningen er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en af de 10 fantastiske goodiebags, der indeholder et stort udvalg af de nominerede shønhedsprodukter.

DELTAG OG VIND HER

Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ...

Læs mere om Costumes Skønhedsfavoritter 2015 her.