© Anna Stokland

8 tegn på, at du er Vægten i stjernetegn

Er du født i stjernetegnet Vægten? Så kan du måske nikke genkendende til disse kendetegn, som ifølge en astrolog er typisk for personer født mellem 24. september og 23. oktober.

Er du født mellem 24. september og 23. oktober, har du stjernetegnet Vægten. Men ved du egentlig, hvad der typisk kendetegner personer, som er født i Vægtens tegn?

Vi har talt med astrolog Annasophia Petri, som herunder giver dig otte kendetegn, du måske vil kunne nikke genkendende til, hvis du er Vægt.

Du kan desuden læse dit dagshoroskop her, uanset om du er født i Vægtens tegn eller et af de andre 11 stjernetegn.

Håndplukket til dig

1. Du har svært ved at træffe beslutninger

Det dér ser lækkert ud, men det andet lyder også lækkert. Og det tredje smager jo så godt, men det fjerde lyder også godt, fordi der er det dér på ... Kan du aldrig rigtig beslutte dig for, hvad du skal bestille fra menukortet, når du spiser ude? Så er der en god chance for, at du er Vægten i stjernetegn.

”Vægten kan have svært ved at træffe beslutninger, fordi den er et lufttegn, der tænker meget over tingene, og hvis tanker farer rundt. Den er i stand til at se tingene fra flere sider. Det betyder, at den er logisk tænkende, men også kan hvirvle rundt i sine tanker og være meget ubeslutsom."

2. Du går op i mode og skønhed

Dobbelttjekker du også altid, om alt sidder, som det skal, inden du går ud ad døren?

”Vægten er et Venustegn, hvilket vil sige, at den er styret af kærlighed, skønhed, kunst og penge. Den går derfor meget op i sit udseende og i at være naturligt smuk, charmerende og imødekommende – men er samtidig afbalanceret, hvilket eksempelvis kan komme til udtryk i dens forkærlighed for at farvekoordinere."

3. Du er perfektionistisk

Gør du hele hytten ren, nystryger dugene og finder det fine porcelæn frem, når du får gæster? Så rammer du perfekt ned i et af Vægtens altoverskyggende kendetegn.

”Vægten er perfektionistisk og elsker god kvalitet. Den kan godt bruge penge, men den er ikke en big spender. Vægten kan desuden godt lide, at ting er pæne og ser ordentlige ud. Det gælder alt fra indretning og tøj til situationer. Når en Vægt eksempelvis skal servere en middag, skal det gerne være pænt, symmetrisk og afbalanceret – der skal ikke være for meget eller for lidt."

4. Du er sjældent single

Hvorfor være single, når man kan være to? Det vil være et motto, Vægten ofte lever efter, når det kommer til kærlighed.

”Vægten er partnerskabsorienteret, hvilket vil side, at den godt kan lide at skabe balance mellem mennesker, men at den også selv søger andre mennesker. Ofte kan Vægten ikke så godt lide at være single, men trives bedst i et parforhold. Selvom Vægten kan være en anelse konfliktsky, er den også kompromissøgende, så den er god til at indordne sig en partner, som den også typisk er sammen med i længere tid."

5. Du er meget social

Har du også planer de fleste af ugens dage, er det muligvis, fordi du er Vægt.

”Vægten er et socialt tegn, der elsker at være ude og være omgivet af andre mennesker. Fordi den er udadvendt, får den energi af at være blandt mennesker. Vægten kan nemt virke lidt flakkende, fordi den er et lufttegn, som er meget centreret omkring at have det sjovt samt at være charmerende.”

6. Du er en god og ærlig ven

Der er ingen grund til at lægge fingrene imellem, hvis det står til Vægten.

”Vægten går meget op i, at alle omkring den har det godt. Derfor tager Vægten gerne en kamp op, hvis dens venner bliver uretfærdigt behandlet. Den er ligeledes en god rådgiver – særligt hvad forhold angår – fordi den ser tingene fra flere perspektiver og er meget ærlig. Derfor kommer venner gerne til Vægten, hvis de har brug for et råd. Vægten kan dog også være en hård rådgiver, fordi den altid siger sandheden. Eksempelvis kan den nemt finde på at sige: ”Men har du overvejet, at din kæreste har brug for at være sammen med sine venner frem for dig hele tiden?”, selv når man bare har brug for at blive strøget med hårene.”

7. Du springer over, hvor gærdet er lavest

Hvorfor ikke gøre tingene nemmest muligt? Det vil typisk være tankegangen hos en Vægt.

”Hvis en Vægt eksempelvis skal have et job, bruger den sit netværk frem for at bruge uanede mængder tid på hårdt arbejde. For Vægten handler det om at være kvik, og nogle gange kan man godt charme sig til tingene. Vægten vælger typisk mentalt hårdt arbejde frem for fysisk hårdt arbejde, og hvis den vælger et fysisk håndværk, er der god sandsynlighed for, at det er med smykker eller andre luksusprodukter.”

8. Du hader konflikter

Føler du dig af og til som en anden Robin Hood?

”Vægten er diplomatisk og finder altid en løsning. Den er en rigtig konfliktmægler, og derfor er den også god til at skære igennem, hvis der er ufred til eksempelvis en familiemiddag eller i vennegruppen. Her vil Vægten typisk også sørge for, at alle har det godt og føler sig tilpas, og hvis der er én, der snakker for meget eller styrer samtalen, er den ikke bleg for at sige det til vedkommende. Det er blandt andet også her, Vægtens store sans for retfærdighed kommer til udtryk.”

Er du Vægt, men kan ikke se dig selv i enkelte eller generelt nogen af disse kendetegn, så husk, at du er meget mere end dit stjernetegn – og at der er mange andre ting i horoskopet, der kan spille ind på din personlighed.

© Annasophia Petri Holm

Er du nysgerrig på astrologiens verden, kan du følge Annasophia Petris univers på Instagram, hvor hun med humor giver en spændende indføring i astrologien.