Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stjernetegn fisk gaver

Stjernetegn: Gaveguide til Fisken

Har du en Fisk i dit liv? Forkæl det 12. stjernetegn, Fisken, med gaver, som taler til Fiskens kunstneriske og følsomme sider.

Når kalenderen siger februar, betyder det, at vi officielt træder ind i Fiskens måned, som løber fra 19. februar til 20. marts. Af de 12 stjernetegn er Fisken klart det mest følsomme og intuitive tegn. Vil du gøre en Fisk glad, er der derfor god grund til at tænke i gaver, som taler til Fiskens kreative, romantiske og drømmende sider.

Fisken er et vandtegn og lader derfor op i kontakt med vand, ligesom at Fisken, i kraft af sin fødselssten ametyst, har en forkærlighed for farven lilla, som du også kan gå efter, når der skal vælges gaver til Fisken.

Vil du vide, hvordan Fisken og de andre stjernetegns dag bliver, så læs dagens horoskop her.

Stjernetegn fisk
1 / 9

Da Fisken er meget intuitiv og følsom, har Fisken også brug for at trække sig en gang imellem og lade op i stilhed. Her vil en god bog give en tiltrængt pause fra omverdenen.

HANYA YANAGIHARA hos Saxo.dk
Et lille liv
130 kr.

Stjernetegn fisk
2 / 9

Et smukt vedhæng, der hylder Fiskens stjernetegn.

TRINE TUXEN
Halskæde med Fiskens tegn
1.275 kr.
.

Stjernetegn fisk
3 / 9

Den lilla farve vil klæde Fiskens negle, og denne mørke nuance giver lidt af den ro, som Fisken også ville få fra den lilla ametyst.

MANUCURIST hos Magasin.dk
Naturlig neglelak i King wood
125 kr.

Stjernetegn fisk
4 / 9

For den følsomme Fisk kan det nogle gange være svært at finde ro nok til at falde i søvn. Et lækkert sengesæt i Fiskens farve, lilla, vil forhåbentlig hjælpe søvnen på vej.

TEKLA
Percale-sentøj i lavendel
Fra 205 kr.

Stjernetegn fisk
5 / 9

Havet er godt for Fisken, som nyder gåture langs vandet – og når det ikke kan lade sig gøre, vil en T-shirt med alt godt fra havet formentlig løfte humøret.

H&M
T-shirt
249 kr.

Stjernetegn fisk
6 / 9

Fisken har det med at leve oppe i sit eget hoved og skal derfor tvinges ned på jorden en gang i mellem. Forær Fisken en notesbog, så han eller hun kan skrive sine drømme ned og få styr på de flyvske tanker.

SMYTHSON hos Net-a-porter.com
Notesbog i blåt læder
446 kr.

Stjernetegn fisk
7 / 9

En af verdens mest kendte Fisk, Rihanna, har ikke bare brugt sine kreative evner på musikken, men også til at skabe et vaskeægte makeup- og hudpleje-imperium. Gør en anden Fisk glad med makeup fra Fenty Beauty by Rihanna, så han eller hun kan gøre brug af sine kreative evner, når de alsidige match-sticks skal lægges på kindben eller øjenlåg.

FENTY BEAUTY BY RIHANNA hos Sephora.dk
Match stix trio
459 kr.

Stjernetegn fisk
8 / 9

En lækker rosé, som taler til Fiskens æstetik – og som hjælper verdens have, da firmaet bag, The Hidden Sea, fjerner et kilo plastik fra havet for hver solgte vinkasse.

THE HIDDEN SEA
Rosé
602 kr. for en kasse med seks flasker

Stjernetegn fisk
9 / 9

Med en havsalt-scrub er Fisken lidt tættere på havet, når kroppen skrubbes ren i badet.

L:A BRUKET
Havsalt-scrub
39 kr.

Mere om Stjernetegn? Få Costumes nyhedsbrev