Dette trick får dig til at træne ekstra hårdt
© Anna Stokland

Dette trick får dig til at træne ekstra hårdt

Med det effektive tip får du energi til at give den ekstraordinært meget gas i træningscenteret eller på løbeturen

Du vandt kampen mod sofaen og står endelig i træningscenteret iført dit bedste løbeoutfit. Men vægtene løfter ikke sig selv og fedtet rasler desværre ikke af, blot fordi du har kæmpet dig ned til din lokale fitness. Heldigvis findes der et tip, som vil give dig energi og forbedre din træning.

At lytte til musik mens du træner, har nemlig større betydning end først antaget.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af forskere fra McMaster University, hvor 20 testpersoner blev introduceret til et særligt krævende træningsprogram, som de skulle udføre henholdvis uden musik og med musik, som de selv havde valgt. Efterfølgende blev deltagerne bedt om at give træningsprogrammet karakterer, samt udfylde spørgeskemaer vedrørende deres tanker om træningen og deres egen præstation.

Undersøgelsen viste, at musik kan ændre opfattelsen af hård træning og give mere energi. Musikken forstærkede både deltagernes fysiske og følelsesmæssige reaktioner, og gjorde det også mere sandsynligt, at testpersonerne vil lave samme type træning fremadrettet.

Hvis du mangler motivation eller har brug for lidt ekstra energi, skal du ikke tøve med at skrue op for musikken. Tilføj musik til sveden, og gør træningen endnu sjovere og mere overskuelig.

God træning!

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF