© Clem Onojeghuo

Hold formen i juleferien

Det kan være svært at holde formen i juleferien, men med disse 3 mere ferieagtige træningstips, er det lidt nemmere

Julen er over os – og hvor er det dog hyggeligt. Vi er vilde med julen, men vi vil heller ikke miste formen fuldstændig af den lækre mad og dejlige juleferie. Hvis du også gerne vil gå ind i det nye år med din form i god behold, er der selvfølgelig masser af gode og traditionelle træningstips at hente.

Men hvis du, som os, vil beholde dit aktivitetsniveau, men også gerne vil hygge lidt mere, så skal du læse med her. Vi giver dig nemlig tre aktiviteter, som er mere ferieagtige.

LØB/GÅ

Det er dejligt, at komme ud at løbe i ferien, hvor man endelig har tid. Hvis du har mulighed for at løbe på en sandstrand, vil det være endnu bedre. På den måde styrker du nemlig både konditionen og benmusklerne effektivt.

Psst ... Sådan får du flad mave på din gåtur

CYKLING

Tag en god, lang cykeltur. Hvis du i forvejen er vant til at løbe, skal de regne med at cykle to-tre gange så lang tid, for at opnå samme effekt.

VANDRING

Hvis du vandrer i kuperet terræn, træner du både din kondition og balance. Vandring kan være lige så effektivt som at gå i fitnesscentret, hvis du beregner, at bruge cirka dobbelt så lang tid, som du normalt bruger på konditionstræning.

Sørg for at kombinere og veksle mellem træningsformerne, for at få det optimale ud af din træning under ferien.

God juletræning!

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG