Victoria Secret modeller
© Victoria's Secret

Lad dig inspirere af en Victoria's Secret-engel, og kom i topform

Det er ikke kun glitter og glamour at være en Victoria's Secret model – det kræver benhårdt arbejde. Læs med her, og få tips til en effektiv angel-træning

Det at være en Victoria's Secret angel betyder ikke kun glitter, glamour og fantastiske kostumer – det er også benhårdt arbejde.Der skal spises rigtigt, og træningsrutinen skal sidde lige i skabet.

Det er både noget, som danske Josephine Skriver og Kendall Jenner kan skrive under på.

Heldigvis for os er de forskellige Victoria's Secret angels gode til at dele deres træningstips på de sociale medier – senest den australske model Bridget Malcolm, som i øjeblikket er ved at gøre sig klar til det store show.

“I år fokuserer jeg meget på modstand og styrketræning, og det har virkelig ændret min krop. Jeg bokser, men er faktisk gået mere over til en workout, som indeholder små bidder af høj intensitet træning og en masse toning. Det har virkelig ændret min krop, og jeg har fundet en masse muskler, som jeg ikke vidste eksisterede – og det bedste er, at det er sjovt, og det tror jeg virkelig, at træning skal være,” fortæller den 24-årige model.

Og vi er helt enige. Hvis du har lyst til at gøre Bridget kunsten efter, kan du få et glimt af den effektive træningsform lige herunder.