Træningsvideo: Sådan får du stærke arme

Bliv klar og fit med personlig træner, Joanna Jørgensen, når hun guider dig til pæne, stærke og markerede arme på Costume Fit

Kom i form med Costume.dk, når vi, de næste par uger i samarbejde med personlig træner, Joanna Jørgensen, giver dig de bedste øvelser til en stærk og sommerklar krop. I denne uge giver Joanna sine bedste tricks til stærke og markerede arme.

ARMBØJNINGER
Armbøjninger er en god øvelse, da den træner dine skuldre og bryst på en langt mere naturlig måde end i en bænkpres, fordi man i en armbøjning rammer skulderleddets små stabiliserende muskler som i maskiner kan blive overset.

Sørg for, at skulderbladede ikke falder sammen. Spænd op i maven ved at suge navlen ind mod rygsøjlen.Træk vejret ind, og bevæg dig ned – sørg for at hoften bliver i en lige linje. Denne øvelse kan laves på knæ og tæer.

DIPS PÅ STOL Dips er en god øvelse til bryst, skulder/(skulderblade) og triceps. Afhængig af hvor vinklen er på dips, er belastningen lidt forskellig. I dette tilfælde er det mest triceps. Sørg for at være oprejst i ryggen, ikke falde sammen i skulderblade og nakke.

Armene skal gå lige tilbage og som begynder øvelse så er det en god ide at have numsen tæt på stolen.

Se Joanna Jørgensen i videoen herunder vise, hvordan du bliver sommerklar med pæne og stærke arme.