Velkommen til Costume Fit

I dag bliver dit Costume.dk endnu bedre – vi lancerer nemlig Costume Fit hvor du kan finde træningsvideoer, sunde tips og meget mere!

Som vi luftede tidligere på måneden, så har vi arbejdet på et nyt projekt, som vi har glædet os til at dele med jer kære læsere: Costumefit.dk!

I efteråret lancerede vi Costume Beauty, og Costume Living, og nu går vi til sporten med Costume Fit , hvor du kan finde inspiration til din træning og sunde livsstil.

Costume Fitbliver du opdateret med blandt andet tutorials af træningsøvelser, sunde opskrifter, sporty shopping og de bedste tips og tricks fra de bedste personlige trænere – Costume Fit er dit nye træningsunivers, hvor du kan få det hele.

“Vi ønsker at favne vores læsere og opfylde så mange af deres interesseområder som muligt, og her er nettet en naturlig kanal at bruge, da der ikke på samme måder er begrænsninger i formaterne. Men vi har altid vores brand for øje, og vi ønsker at skabe en god synergi og genkendelighed hos vores læsere og målgruppe,” fortæller Costumes chefredaktør, Rikke Amtorp Christensen.

Vi glæder os til at dele vores nye univers med dig, og vi er glade for, at du læser med!