Pinata til fastelavn
© Easy2party.dk

5 tips til en hyggelig hjemme-fastelavn med børnene

Boller op, boller ned … Selvom den klassiske tøndeslagning er aflyst mange steder, er der stadigvæk masser af muligheder for at fejre den særlige højtid. Vi har fundet 5 gode idéer til, hvordan du sammen med dine børn kan få det bedste ud af søndagen.

  1. Tag børnene med på tur i skoven, og find sammen grene til at lave deres helt eget fastelavnsris. Dekorér det med lækkerier og hjemmelavet pynt, når I kommer hjem.
  2. At bage fastelavnsboller er altid en god idé, men er tiden knap, eller orker du det ikke, kan et par gode teboller være den nemme løsning. Pynt dem med farverig glasur og krymmel, eller skær små katte ud af marcipan til at lægge oven på glasuren.
  3. Bor du i lejlighed, regner det, eller er det blot svært at finde et udendørsareal til en fastelavnstønde, kan den mexicanske piñata være et godt alternativ – for eksempel denne fine mini-enhjørning til kun 46 kroner. Den kan hænges i dørkarmen, og selv de mindste kan være med. Husk dog en tom støvsugerpose, da de kræver en del oprydning.
  4. Paptallerkner, sugerør, farverigt papir, saks og lim er den perfekte pakke til at lave både masker og pynt. Klip en tallerken over på midten, klip et par huller til øjnene, og brug sugerøret som en “holder” – så har du opskriften på en maske, der kan pyntes på utallige kreative måder.
  5. Teams-fastelavn med vennerne kan sagtens blive festligt. Klæd jer ud og lav en konkurrence om, hvem der har den bedste udklædning, lavet de flotteste fastelavnsboller, eller hvem der kan synge boller op, boller ned hurtigst bagfra.

Håndplukket til dig