Opskrift på den ultimative fastelavnsbolle
Kan du heller ikke få nok af fastelavnsboller? Her får du den ultimative opskrift på den gammeldags udgave med remonce og vaniljecreme.
Kan du heller ikke undgå fastelavnsbollerne, hvor end du går?
Vi når sjældent langt ind i et nyt år, før de dekorative fastelavnsboller har erstattet julekonfekten og honningkagerne og indtager ruderne hos bagerierne.
I år har hypen nået nye højder, og vi kan nærmest ikke åbne vores sociale medier eller gå en tur uden at støde på den populære bolle, som er kendt for sit lækre og snaskede indre. Jagten på den optimale fastelavnsbolle er for alvor gået ind, og det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man må stå i meterlange køer hos bagerierne for at kunne spise sig igennem det store udbud af fastelavnsboller i alverdens afskygninger.
Selvom bageriernes udgaver er små gastronomiske kunstværker, kan intet slå hyggen ved de hjemmelavede slags. Derfor deler vi nedenfor opskriften på gode gammeldags fastelavnsboller med marcipanremonce og vaniljecreme fra madbloggen The Food Factory og den tilhørende Instagram-profil, hvor Julie Lykke Nielsen til daglig deler opskrifter på kager og bagværk.
God bagelyst!