3 billige og gode kaffesteder i København

Der hersker ingen tvivl om, at kaffe på en café i København kan være en ret dyr fornøjelse. Men der er alligevel noget hyggeligt over at drikke en kaffe to-go eller på en café, derfor har vi samlet tre steder i København, som både er hyggelige og billige.

Lækker og billig kaffe i København

Vi har samlet tre af vores favoritsteder i København til en god kop kaffe – og selvom kaffen er god, er den ikke særlig dyr. Hop forbi et af disse tre steder, og nyd en god kop kaffe med god samvittighed. Hos to af stederne kan du også få din kaffe to-go og blandt andet gå en tur rundt om søerne.

FRIHEDEN

Måske du allerede kender dette sted. Friheden er et yderst hyggeligt sted på Nørrebro, hvor du både kan spise, drikke øl og drinks, men faktisk også drikke kaffe til overkommelige priser. Du kan nyde en lækker kaffe på Friheden både indenfor og udenfor, men vi vil klart anbefale en sommerdag, hvor der vil være god stemning.

Adresse: Esromgade 15, 1 1, 2200 København
Læs mere her.

© Sarahzahle

ZAGGIS

Zaggis Cafe er en kaffebar placeret tæt på søerne, du kan enten tage din kaffe på stedet eller tage den to-go rundt om søerne. Hos Zaggis er du garanteret lækker kaffe til billige priser – måske noget af deres bagværk også kan friste.

Adresse: Frederiksborggade 43, 1371 København
Læs mere her.

© Absalon

ABSALON

Folkehuset Absalon er placeret i hjertet af København, og her huses der flere forskellige aktiviteter og spisemuligheder. Hop forbi Absalon og nyd en lækker og billig kop kaffe imens du læser i en bog, arbejder eller skriver på en skoleopgave.

Adresse: Sønder Blvd. 73, 1720 København
Læs mere her.