© @CafeSonja

3 perler på Vesterbro, som alle ikke taler om

Men det burde de. Her er 3 steder på Vesterbro, hvor du kan blive lokal med de lokale.

Der er ingen tvivl om at Vesterbro er et cool sted at befinde sig - det vrimler med nye restauranter og gode vintagebutikker. Vi har fundet 3 skønne Vesterbro-perler, som du ikke må gå glip af.

Szôba 81/83

På Saxogade finder du hele to vintagebutikker med nøje udvalgt tøj fra ejeren selv. Szoba har til både kvinder og mænd, og butikkerne ligger klods op ad hinanden på den smukke gade. Udover Szobas egne håndplukkede vintagefund laver indehaveren Vivi også samarbejder med forskellige slow-fashion brands, som bliver solgt i de to butikker. Vi garanterer gode fund og inspiration.

Adresse: Szoba, Saxogade 81 + 83, København V.

© @szoba81_83

Cafe Sonja

Man skal ikke gå langt for at finde gode caféer på Vesterbro. Dog skiller Café Sonja sig lidt ud fra Vesterbros andre caféer. Sonja er mere end 30 år gammel, og så er det en socioøkonomisk cafe, der laver kaffe og mad dagen lang. Et godt solspot om dagen, hvor kaffen aldrig skuffer. Nyd din morgenmad, frokost eller kaffe på langbordene i solen, eller træk indenfor i de farverige omgivelser. Dagens ret bliver serveret hver onsdag aften, og man kan altid finde sjove kreative arrangementer i løbet af ugen.

Adresse: Café Sonja, Saxogade 86, København V.

© @CafeSonja

Janice

I starten af juni fik Vesterbro en ny restaurant og vinbar i kælderen på Vesterbrogade 122. Den sæsonbestemte menu og det imponerende vinkort – blandet med den søde service – er med til at give dig en fantastisk oplevelse på Janice. Du kan lade køkkenet bestemme menuen eller vælge a la carte. Man kan ikke andet end at blive imponeret over deres måde at skabe mad på i det lille køkken. Her er både plads til at sidde og mærke viben med et enkelt glas vin eller få hele den kulinariske mad-oplevelse.

Adresse: Janice, Vesterbrogade 122, København V.

© @janice.vesterbro