3 skønne vinsteder i København

...hvor du kan nyde et glas af din flydende favorit i de helt rigtige omgivelser.

coco_hotel_vinbar
© BAR á VIN

BAR á VIN

På Vesterbrogade 41 ligger Coco Hotel, som har udvidet deres fransk-inspirerede omgivelser med en vinbar. På vinkortet kan du finde mere end 150 forskellige slags vine og glaskortet tæller omkring 30 spædende vine. Hvis du kommer forbi på en solskinsrig dag, kan du nyde din fortrukne vin i den hyggelige gårdhaven, og ellers kan du sidde indenfor i den store, flotte bar.

bar-a-vin-1
© BAR á VIN

Midsommar Rooftop & Biergarten

I skæringspunktet mellem Blågårdsgade og Nørrebrogade finder du Midsommar Rooftop og Biergarten, som har det skønneste view over søerne og København. I rooftop-baren kan du finde et prisvenligt udvalg af øl og vin, som med fordel kan nydens i barens afslappede og uprætentiøse stemning.

midsommar
© Midsommar Rooftop & Biergarten

Nr. 30 Spisested & Vinbar

Lokalerne som skaber rammerne for denne lille perle på Nansensgade har tidligere huset en slagterforretning, men i dag er det en lille og hyggelig vinbar, som også serverer mad ud fra en sæsonbestemt menu. Det imponerede vinkort falder særligt i god smag hos dig, der elsker naturvin, men du finder også en række af de mere konventionelle vine.

nr_30
© Nr. 30 Spisested & Vinbar