3 ting, fashionistaer gør om sommeren

Der skal mere end solferie og nye sandaler til, hvis du vil have det bedste ud af sæsonen – se tjeklisten her

Summertime… And the living is easy…” Som Billie Holiday synger, så er livet lettere om sommeren. Og selvom sommerferien ikke varer for evigt, så kan den frie følelse faktisk holde ret længe – i hvert fald hvis du opgraderer hverdagen med disse ting:

1 Kører i en cool bybil (med magiske sæder)

Dyt-dyt…! Smyg dig gennem storbyens pulserende trafik i den nye smarte Honda Jazz, som er supernem at parkere i selv de mest smalle shoppingstræder. Og med magic seat-funktionen, kan du trylle bilens indretning helt om, så du kan skabe den perfekte plads til dine indkøb – du kan sagtens have store ting med som fx et tøjstativ, når du skal sælge ud af garderoben på sommerens mange luksusloppemarkeder. Kæresten kan endda have sit surfboard i den, når I cruiser til stranden.

2. Finder byens bedste fyraftens-spots (læs: tagterrasser)

Der bygges flere og flere tagterrasser herhjemme – og hvis du ikke kender nogen, der kender nogen (med en privat), er hoteller eller stormagasiner gode til at indrette de lækreste hangouts på taget. I København kan du fx køre hen til det eksotisk indrettede pool-hotel Manon les Suites. Og i Aarhus er Salling Rooftop (i toppen af stormagasinet) oplagt til at nyde en betagende 360 graders panoramaudsigt.

3. Fanger de bedste øjeblikke ind på en cute og nostalgisk måde

Du er selvfølgelig vant til at skyde billeder på dit mobilkamera, men det giver en virkelig personlig stemning på en lys sommeraften at gå analogt til værks. Gør et polaroidkamera til dit 'venne-veninde-kamera', som du kan have liggende i bilen, så alle kan gribe det – og øjeblikket – på en lidt mere autentisk, uredigeret og fri måde. Det kan blive til cool kunst på væggene. Og i hvert fald langtidsholdbare minder.