Film på Netflix du skal se i efterårsferien
© iStock

5 fede film til efteråret, du kan streame på Netflix

Find dynen frem, lav en varm kop te og nyd efterårsferien med en (eller alle) disse film, som spænder fra en humoristisk komedie til en spændende thriller

Hvis du har fri i efterårsferien, er det med at finde dynen frem på sofaen, hoppe i din pyjamas, tænde stearinlys og lave en god kop te. Nu skal du nemlig forkæle dig selv, mens den kolde vind suser forbi udenfor.

En hyggelig efterårsstemning inkluderer selvfølgelig en god film – eller fem. Her giver vi dig i hvert fald fem meget forskellige bud på, hvad du kan streame på Netflix i ferien.

Det skæve, humoristiske drama

The Fundamentals of Caring er anbefalelsesværdig, hvis du både er fan af drama og komedie.

Den perfekte kombination findes nemlig i denne film, hvor en motorisk handicappet, ung mand og hans nye handicaphjælper begiver sig ud på en oplevelsesrig rejse gennem USA. Et unikt venskab opstår, og rejsen får begge mænd til at se deres problemer i øjnene.

Med i filmen er blandt andre Paul Rudd, som vi eksempelvis kender som Phoebes kæreste i Venner, og den unge Selena Gomez, som ifølge videnskaben bliver anset som én af de ti smukkeste kvinder i verden.

Thrilleren

Vi var ellevilde, da Leonardo DiCaprio vandt sin første Oscar, selvom dette var en begivenhed, vi måtte vente længe på. Han er nemlig en formidabel skuespiller, og dette gælder også i den spændende thriller Shutter Island.

Karakteren Teddy, spillet af DiCaprio, er den ene af to U.S. Marshals, der bliver tilkaldt til en isoleret ø, hvor der ligger et hospital for sindssyge forbrydere. En mentalt forstyrret morder forsvinder fra den lukkede institution, og dette er begyndelsen på et mysterie, der får Teddy til at få svært ved at skelne mellem sandhed og løgne.

Dokumentaren

Var du inde og se Justin Bieber i Parken? Så vil det være sjovt at se dokumentaren Justin Bieber Never Say Never om den populære sanger. Filmen indeholder interviews med familiemedlemmer og viser arkivoptagelser fra Biebers opvækst og barndom.

Saml dem, du var til koncert med, og se, hvordan hans musikalske talent udvikler sig i en dokumentar, der drager dig helt ind i Bieber-universet.

Den sjove

Klassefesten 3: Dåben er netop kommet i biograferne, og hvis du skal se den sammen med en veninde eller en date, bør du genopfriske din hukommelse og se de forrige.

Klassefesten kan streames på Netflix, så hvis du trænger til et godt grin og en film med dansk og akavet humor, som vi kender det bedst, er det et godt bud.

Eventyret

Into the Woods er en musical og samtidig en moderne fortolkning af flere af Brødrene Grimms eventyr: Askepot, Rødhætte, Rapunzel og Hans og Bønnestagen.

Se den, hvis du vil drages ind i et eventyrligt univers med hekse og forbandelser.