© @mariajencel

5 podcasts der gør dig klogere på kærligheden

Har du ondt i kærligheden? Eller måske bare svært ved den? Så kan en af disse podcasts måske hjælpe dig på vej eller gøre kærlighedslivet en smule nemmere at navigere rundt i.

© Podimo

Krøllet Kærlighed

Vejen til kærlighed kan ofte være en krøllet én af slagsen med forhindringer og bump, som nogle gange får dig til at give op halvvejs og andre gange puster liv i gejsten. I denne podcast dykker vært, Cecilie Rubini, ned i kærlighedshistorier fra lyttere (og fra hendes eget liv) og kigger nærmere på den krøllede kærlighedsvej.

Lyt Krøllet Kærlighed på Podimo.

© Podimo

Fries up Your Life

Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn er værterne i denne brevkasse-podcast, hvor lytterne skriver ind med dilemmaer, problemer og spørgsmål – hvor omdrejningspunktet i de fleste tilfælde er kærlighed. Hvert afsnit starter med en oplæsning hvorefter Nanna og Josephine gør deres bedste for at finde frem til et svar – og det er de ret gode til.

Lyt til Fries up Your Life på Podimo.

© 27syv

112 for Knuste Hjerter

Et knust hjerte kan have svært ved at hele – men måske det går lidt hurtigere, hvis du lytter til denne podcast. I hvert afsnit snakker vært, Maria Jencel, med en ny gæst, der selv har (eller har haft) et knust hjerte. Samtalerne er ærlige og personlige – og ret ofte super relaterbare. Det er især en god podcast til dig, der selv dealer med hjertesorger.

Lyt til 112 for Knuste Hjerter på 27syv, Podimo og Spotify.

© Parforhold #UdenFilter

Parforhold #UdenFilter

Det er Louise Luckow og Julie Houe, som er værter i denne podcast – og de er lidt af et dream-team, når det kommer til kærlighed. Louise er selvværdscoach og Julie er sexolog og antroprolog, og sammen prøver de at normalisere og aftabuisere alle de udfordringer, sårbarheder og tabuer, som kan være forbundet med at være i et parforhold.

Lyt til Parforhold Uden Filter på Podimo, Spotify og Podtail

© DR

Hjerteflimmer for Voksne

I Hjerteflimmer for Voksne er Sara Bro i selskab med parterapeut, Jytte Vikkelsø, hvor de sammen med to gæster stiller hinanden spørgsmål om kærlighedssituationer fra deres eget liv. Der bliver snakket om stort og småt og det er super underholdende at lytte til.

Lyt til Hjerteflimmer for Voksne på DR Lyd