Snapchat funktioner
© Garage Magazine

5 Snapchat-funktioner, du ikke kendte

Du er sikkert storforbruger af Snapchat, men der er en god chance for, at du ikke udnytter alle mediets sjove funktioner. Vi guider til at gøre dit Snapchat-game endnu bedre

Snapchat er i rivende udvikling, og det sociale medie bidrager konstant til den øgede konkurrence med Instagram. Vi har allerede udtrykt vores begejstring for den nye Snapchat-opdatering, hvor vi kan gense stories, sende dem videre til andre og ikke mindst de interaktive og underholdende filtre World Lences.

Men er du nu helt sikker på, at du har styr på Snapchats mange andre funktioner? Vi har samlet fem funktioner, du formentlig ikke kendte til.

1. Sæt emojis fast til objekter i video

Hvis du gerne vil have en emoji til at følge med et bestemt objekt i dine Snaps, så skal du starte med at filme en videosnap. Herefter henter du den emoji, du gerne vil have fra det foldede papir-ikon i højre hjørne, og bruge din finger til at flytte emojien og sætter det fast til det objekt, der skal følges.

2. Få teksten på én linje

Hvis du også har kæmpet med at få din tekst til at se pæn ud, så det står på én linje frem for at dele sig op, er der håb forude. Når du har skrevet din tekst, trykker du på ‘T’, hvorefter din tekst bliver større, så trykker du på teksten og med to af dine fingre kan du tilpasse teksten, så den kommer til at have den ønskede størrelse.

3. Spar på strømmen

Det sociale medie dræner hurtigt dræner din smartphone for batteri, men der eksisterer faktisk en indbygget funktion, som kan hjælpe dig med at spare på brugen af data: En rejseindstilling.

Med rejseindstillingen bliver dine snaps og stories ikke automatisk hentet. Her vælger du i stedet for selv, hvornår du vil indlæse en snap eller story. Du aktiverer funktionen ved at gå ind i Snapchats indstillinger, dernæst klikker du ‘administrer præferencer’, hvor du kan slå rejseindstillingen til.

4. Hold fødselsdagsfest

Med fødselsdagsfest-funktionen kan du fejre din fødselsdag på det sociale medie, da du får adgang til specielle fødselsdagsfiltre. Dine venner vil også kunne se, at det er din fødselsdag og sende hilsner til dig.

Du sætter funktionen til ved at gå ind i ‘indstillinger’, og ‘fødselsdag’, hvor du kan indstille din fødselsdag og sætte funktion aktiv.

5. Ny hastighed i dine Snaps

Har du også undret dig over, at når du sviper igennem dine filtre, kommer der en snegl, en hare og et spol-tilbage-ikon? Det betyder simpelthen blot, at du kan ændre hastigheden i dine videosnaps, slowdown med sneglen, speed-up med haren og spol tilbage med pileikonet.

MERE FRA COSTUME