5 ting, du skal lave i din efterårsferie
© Vogue

5 ting, du skal lave i din efterårsferie

Ferie er en perfekt anledning til at få gjort alt det, du kun overvejer i hverdagen. Vi har samlet 5 oplevelser, der er oplagt at skrive ind i kalenderen

Efterårsferien står for døren, og det betyder måske, at du har et par dage fri fra jobbet eller studiet. Du er måske endda allerede ved at pakke kufferten til et par dage i udlandet (husk forresten lige de her pakketips) eller bare mentalt klar på ferie i Danmark.

Hvis du skal slappe af herhjemme, har vi samlet et par gode idéer til, hvad du kan få tiden til at få med. Ferie er jo en perfekt anledning til at få gjort alt det, du kun overvejer i hverdagen.

1. Tag på kunstudstilling

Der er masser af spændende udstillinger at opleve rundt omkring i landet i øjeblikket. Du kan for eksempel tage forbi Louisiana i Nordsjælland, Aros i Århus eller Brandts i Odense.

2. Gå en tur til Halloween i Tivoli

Tivoli er igen gået græskar-amok! Tag forbi den smukke have, som er pyntet op til Halloween, køb en kop varm kakao, spis en pose brændte mandler, og kom i rigtig efterårsstemning.

3. Shop amok til lagersalg

Lagersalg er altid godt! Tjek vores lagersalgskalender, og se, om der er nogle tæt på dig her i ferien.

4. Tag i teateret

Oplev for eksempel den anmelderroste musical Chicago på Det Ny Teater, Monty Pythons Spamalot på Odense Teater eller Hov på Aarhus Teater.

5. Tag i biografen

Tag (med popkorn under armen) en tur i biografen og se enten Inferno som blandt andet har Sidse Babett Knudsen på rollelisten eller Snowden med Joseph Gordon-Levitt.