© COPENHAGENMUSIC

6 sommerkoncerter, vi glæder os til at opleve

Koncerttrangen presser sig på, og vi er mere end klar til at nyde en aften med livemusik. Vi har samlet 6 fede koncerter, som finder sted hen over sommeren, og som du ikke må gå glip af.

Mercedess

Den upcoming R&B-kunstner Mercedess startede sin musikkarriere som opvarmer for de besøgende kunstnere på sine forældres spillested Gæstgiveren på Bornholm. Siden har hun udgivet sangene Goddess, Shy dancer og senest Serious Dancing, der alle emmer af cool elegance a la Lana Del Rey.

Nåede du ikke at fange hende i Vega i maj, har du nu chancen for at opleve Mercedess live, når hun fredag 2. juli spiller på Ingolfs Kaffebar på Amager.

Billetter koster 250 kroner og kan købes her.

Søn

Poetiske danske tekster møder smadret pop-rock, når Søn fredag 25. juni spiller ved Musikhuset i Aarhus under åben himmel.

Bandet brød igennem i 2019 med debutalbummet Det skandinaviske design og formåede samme år at sikre sig scenetid på Roskilde Festival og andre steder rundt omkring i hele landet. Søn udgav deres andet album Danish Crown tilbage i oktober 2020, hvilket blev belønnet med flere positive anmeldelser.

Billetter vil blive sat til salg på Royalbeer.dk.

Håndplukket til dig

Tessa

Den nye festival Øresound byder i år på tre dage fyldt med musik fra 12. til 14. august. Hver enkelt dag er dedikeret til en bestemt genre, og torsdag er det urbandag, hvor du blandt andet kan opleve vestegnsdronningen Tessa.

Siden Tessas Instagram-videoer gik viralt i 2019, har hendes rapkarriere for alvor taget fart, og hun har siden markeret sig som en af Danmarks største kvindelige rappere lige nu. Glæd dig til at bange med på hits som Ben, Mums, Til Banken og Blæstegnen, når Tessa fyrer den af på Øresound til august.

Endagsbilletter til festivalen koster 779 kroner og kan købes her.

© COPENHAGENMUSIC

Jung

Den danske indie-pop-trio Jung håber på at samle generationer med deres musik, der består af tankevækkende lyrik vakt til live af en kombination mellem dansk 80'er-rock og elektroniske elementer. Det har virket, og trioen har formået at få titlen P3's Uundgåelige med hittet Hun kommer tilbage i slutningen af 2019. Er du lige så vild med Jung, som vi er, kan du glæde dig til at opleve bandet på Frederikssund Festival lørdag 7. august.

Endagsbilletter til festivalen koster 425 kroner og kan købes her.

Drew Sycamore

Kom med, når Drew Sycamore onsdag 14. juli afholder en koncert på Tisvilde Bistro. Her kan du opleve hits som I Wanna Be Dancing og Take It Back, som du næsten med garanti har sunget med på i løbet af det seneste år.

Pop-toner og catchy lyrik smelter sammen, når sangerinden performer – og det har du muligheden for at opleve, mens du nyder en smagfuld middag på bistroen, da der her er tale om en såkaldt 'dinner-koncert'.

Billetter koster 420 kroner og kan købes her.

Christopher

Søndag 20. juni kan du opleve en af landets største popmusikere live: Christopher spiller nemlig i Falkoner Salen på Frederiksberg. Du er garanteret en festlig stemning til tonerne af hans nye album My Blood – og mon ikke, at nogle af de store hits som Fall so hard, Bad Boy og Leap of Faith også kommer til at være en del af set-listen?

Billetter koster 380 kroner og kan købes her.