7 destinationer der er (endnu) bedre i september

Billigere, ikke så overfyldt og med vidunderligt vejr. September er en fantastisk måned at rejse i.

Her er de bedste rejsedestinationer i september måned

September er en perfekt måned at rejse i, og faktisk er det i den måned, hvor vandet er varmest omkring middelhavet. Udover lækkert vejr og varmt badevand, er du også garanteret færre turister, hvilket også betyder mere ro og mere afslapning. Så er du træt af cigaretrøg på stranden, andres grædende børn og lange køer til is-butikkerne, så læs med nedenfor, hvor vi guider dig til de bedste rejsedestinationer i september. For selvom den danske sommer er ovre, er der heldigvis stadig masser af sol og varme at hente på mange destinationer. Vi tør (næsten) godt at garantere rig mulighed for lune, varme og tropiske dage.

Du kan også læse vores guide til de bedste venindeferier på budget.

Det italienske pasta- og pizzamekka: Toscana

Drømmer du om at holde ferie i fantastiske Italien, så er Toscana en oplagt region at rejse til i september. Her kan du nyde dagtemperaturer mellem 24 og 26 grader. Udover lækkert og varmt vejr, vil du i Toscana også kunne opleve en masse historiske og spændende kulturelle seværdigheder – og ikke mindst spise en lækker pasta eller pizza på nærmest hvert gadehjørne.

Idylliske Italien: Sardinien

Øen Sardinien, har et dejligt middelhavsklima med både varme og tørre somre. Og tager du dertil i september, er du stadig garanteret en masse solskin, hvor der dog kan forekomme en smule skyer i ny og næ.

Sardinien har et dramatisk landskab, hvilket gør, at det er et sted, hvor du kan holde flere forskellige former for ferie. Der er næsten noget fo enhver smag, alt fra sol- og badeferie til surfing, dykning og snorkling - og er du en meget sporty type, kan du vandre og klatre i de fantastiske bjerge.

Paradis for backpackere: Vietnam

Krydderurter, nudler og supper med masser af power, er noget af det, du vil opleve, hvis du rejser til Vietnam. Selvom højsæsonen for Vietnam er juni til september, kan du stadig være heldig at finde en rejse på budget. I september vil du opleve både dage med sol og regn - men det vil være korte regnskyld om aftenen, der vil føles som den dejligste luftrenser.

Er du klar på en længere rejse, lækker og krydret mad, skal du helt sikkert kigge nærmere på Vietnam.

Pealla og sangria i lange baner: Mallorca

Mallorca er en fantastisk ø at rejse til i september måned – du er nemlig garanteret dagtemperaturer på omkring 27 grader til og med oktober måned. Mallorca har utrolig meget af byde på med sine små byer. Oplev de idylliske, grønne landskaber, de hvide sandstrande og de hyggelige små stræder inde i hovedstaden, Palma.

Udover idylliske omgivelser byder Mallorca også på lækker mad: Paella, sangria og frisk fisk - what's not to like?

Tæppemekka: Marokko

De varmeste måneder i Marokko går fra april til september, og derfor kan det være en fordel at rejse til Marokko i netop september, hvor du får en væsentlig mere behagelig temperatur end i højsommeren. Temperaturen vil variere alt efter om du er ved kysten eller længere inde i landet.

Hvis du booker en ferie til Marrakech, må du ikke gå glip at de fantastiske markeder, hvor du kan finde det fineste keramik og de flotteste, håndsyede tæpper - og endnu bedre, det er meget billigere end hjemme i Danmark. Udover hyggelig markeder, byder Marokko også på smukke bjerge.

Historisk eventyrlandskab: Cypern

Hvis du leder du efter en destination, hvor du vil være garanteret varme og solrige dage, er Cypern (måske) oplagt for dig. Øen byder på historiske moskeer, store korsfarerslotte og smukke fiskelandsbyer. Ønsker du at komme helt ned i gear og opleve den afslappede græske kultur, kan du med fordel rejse til Cypern i september.

Solskinsferie på budget: Thailand

Uanset hvornår på året du rejser til Thailand, vil du være garanteret solskin og høje temperaturer, men der kan dog forekomme en masse nedbør, hvis du rejser på de forkerte måneder. September er ikke højsæson i Thailand, og i nogle byer vil du opleve flere regnfulde dage. Men derfor kan Thailand stadig være en fantastisk rejsedestination i september, da de regnfulde dage kan være forfriskende.

En rejse til Thailand er for mange også ens med luksushoteller til meget få penge, lækkert og lokalt mad samt hyggelige, små gader med lokale butikker og markeder.