© Netflix

7 Netflix-hacks, der vil ændre dit liv

Hvis du er ligeså afhængig af streamingtjenesten som os, skal du kende de her smarte hacks, der vil gøre dit liv en del lettere

Vi kan ikke få nok af streamingtjenesten Netflix, der har givet os hits som Narcos, Orange Is The New Black, The Crown og mange andre fantastiske serier, spillefilm og exceptionelle dokumentarer.

Selv om du med garanti har styr på de elementære funktioner på Netflix, så findes der en række hacks, som kan gøre dit næste bingewatch endnu bedre.

Kan du ikke vælge din næste serie? Prøv Netflix-rouletten

Du kender det sikkert. Du er lige blevet færdig med en fantastisk serie, og nu sidder du fortvivlet, og kan ikke beslutte dig for, hvad du gerne vil se næste gang. Byd velkommen til Netflix-rouletten. Her kan du indtaste nøgleord og udfylde forskellige parametre, såsom instruktør, genre og skuespillere. Rouletten afgør, hvilken film eller serie, der passer til dine præferencer, så du slipper for at gennemtrevle søgefunktionen.

Opdag helt nye kategorier

Du er sikkert allerede bekendt med genrer som drama, komedie eller romantiske film. Men med det her lette hack, kan du opdage helt nye og højst sandsynligvis ukendte genrer. Alt, du skal gøre, er at tage dette link og sætte i din browser: http://www.netflix.com/browse/genre/12123

Ved at ændre tallene i slutningen af linket, vil du blive ført til helt nye og specifikke genrer, såsom showbusiness drama, horrorfilm om havets bund eller sentimentale lægefilm.

Se, hvem der bruger din Netflix-konto

Du har sikkert været generøs over for dine venner og familie, der bare lige skulle se en specifik film, og lånt dem koden til din konto. Men er du sikker på, at de ikke stadig ser med i smug? Med disse få trin kan du se præcis hvad, der er blevet set, hvornår.

  1. Hold musen over symbolet i det øverste højre hjørne, og klik på konto.

  2. Under 'Min profil' skal du finde 'Streamingaktivitet'.

  3. Under rubrikken 'Min aktivitet' kan du klikke på 'Se seneste kontotilgang', der afslører alt, der er blevet set, hvilken slags enhed, det er set på, samt hvor i landet, så du kan regne ud, hvem der har snyltet på din konto.

Administrér, hvor mange der bruger din konto

Hvis du synes, at der er lidt for mange, der nyder godt af din Netflix-konto, kan du let smide de uvelkomne gæster ud. Gå ind på din konto ved at klikke på ikonet i højre hjørne, hvorefter du vælger muligheden 'Log af alle enheder'. Husk også at skifte til en ny kode, så andre brugere ikke kan logge på igen.

Multitask, mens du ser Netflix

Hvis du gerne vil se Netflix, mens du laver andre ting på din computer, kan du downloade den smarte browser Helium. Browseren gør det muligt for dig at have et lille vindue på din computer, som du let kan rykke rundt. Så kan du få styr på dine kedelige opgaver, samtidig med, at du bliver underholdt af din yndlingsserie.

De smarteste genveje

Du kan gøre din streamingoplevelse endnu bedre ved at kende nogle smarte genveje på dit tastatur. For eksempel vil F-tasten lave fuld skærm og Esc minimere den igen. Du kan pause og starte igen ved at trykke på mellemrumstasten, og spole frem og tilbage ved enten at klikke på Shift og højre pil eller Shift og venstre pil.

Få endnu mere information om titlerne

Ved at installere funktionen Netflix enhancer extension til din Google Chrome-browser, vil det blive muligt for dig at se trailers og anmeldelser fra både Imdb og Rotten Tomatoes, når du holder musen over en film eller serie.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF