© DR

Ajour: Fra kogekunst til vintagekup

Kalderen viser en nye uge, og den byder blandt andet på et designmarked og en ny sæson af en reality-favorit. Se her, hvilke begivenheder du ikke må gå glip af.

© Netflix

Streaming: Nye afsnit af reality-favorit

Er du også en sucker for reality? Så skal du helt sikkert sidde klar ved skærmen, når Netflix udgiver en ny sæson af realityshowet The Circle - USA. Kender du ikke allerede til The Circle, så er konceptet, at man følger en række deltagere, som bor i hver deres lejlighed. De må kun kommunikere via en skærm med chat-funktion, og så skal de hver dag vurdere hinandens 'likeability' og personlighed. Hvem er en catfish, og hvem taler sandt?

Se sæson 2 af 'The Circle' fra onsdag 8. september på Netflix.com.

Time's Up Vintage åbner i Magasin.
© Time's Up Vintage

Shopping: Vintagebutik i Magasin

Fra weekenden kan du gå på jagt efter nye genbrugsklæder i Magasin. Stormagasinet har nemlig indgået et samarbejde med den anerkendte vintagebutik Time's Up Vintage, som tidligere er blevet nævnt på britisk Vogues liste over de bedste vintagebutikker i verden. I butikken, som normalt ligger på Krystalgade i København, er der alt lige fra Burberry-trenchcoats til Hermès-silketørklæder og andre fine vintagefund af god kvalitet. Fælles for alle tingene er, at det er tidløse klassikere, som er omhyggeligt håndplukket – og det er disse gode fund, som du nu også kan finde i Magasin.

Læs mere her.

Bøger: Bagedyst-vinder klar med kogebog

Kunster og Den store bagedyst-vinder Frederikke Legaard kan også kalde sig selv for kogebogsforfatter, når hendes nye kogebog, Kogekunst, udkommer torsdag 9. september. Frederikke Legaard blev landskendt for sine kunstneriske kager med DR-programmet Den Store Bagedyst, men hun er faktisk lige så skarp i det salte køkken. Derfor er Kogekunst en kombination af opskrifter på hendes yndlingsretter, kager og desserter, som alle er inspireret af diverse udenlandsophold. Og var du imponeret over hendes kunsteriske kager i Den Store Bagedyst, kan du også gøre hende kunsten efter: I bogen finder du nemlig opskrifter på nogle af hendes fantastiske kager. Derudover finder du i bogen – som hun selv har illustreret og fotograferet – en masse personlige historier, skitser og gode tips.

'Kogekunst' kan købes hos Politikens Forlag fra 9. september. Pris 250 kr.

Sally Rooney udkommer med ny roman.
© Gutkind

Bøger: Nyt fra 'Normal People'-forfatteren

Forfatteren bag bestseller-romanen Normal People, Sally Rooney, er endelig tilbage med en ny roman: Skønne verden, hvor er du. Denne gang følger vi fire unge venner og deres forsøg på at navigere i voksenlivet, samtidig med at de fortsat forsøger at nyde ungdommen og alt, hvad den indebærer. Sally Rooney er, ud over at være kendt for Normal People, også kendt for romanen Samtaler med venner, der ligesom Normal People har været en succes i både udlandet og herhjemme og netop nu er ved at blive filmatiseret.

'Skønne verden, hvor er du' udkommer 7. september. Pris 200 kr. Læs mere her.

Finders Keepers holder Designmarked i Aarhus.
© Finders Keepers

Marked: Find unikt design i Aarhus

Gå på opdagelse blandt unikt design, når FindersKeepers slår dørene op til deres Designmarked i Aarhus 11.-12. september. På FindersKeepers Designmarked finder du både etablerede og upcoming designere, som laver alt fra møbler, keramik, tøj og smykker. Fælles for designerne er, at de er kreative og talentfulde og står klar til at vise dig alle deres nyeste design.

Billetter kan købes på Finderskeepers.dk.