'Emily in Paris'
© Netflix

Ajour: Royalt drama og julekoncert i Operaen

Året lakker mod enden, og vi tager nu hul på den næstsidste uge af 2021. Udover juledagene byder ugen også på en masse spændende kulturbegivenheder. Du kan blandt andet komme med op i Københavns rådshustårn og købe designermøbler med rabatter. Læs alt om ugens vigtigste kulturbegivenheder her.

Rundvisning: Kom med op i Rådhustårnet

Har du også ofte stået og beundret det smukke tårn på Rådhuset i København? Nu har du mulighed for at komme med op i tårnet, hvor du kan nyde udsigten over København i aftenmørket, alt imens rådhusklokkerne kimer vægtersangen. Efterfølgende går turen til Borgersalen, hvor du kan se frem til et rigtigt juleeventyr.

Turen i Rådhustårnet finder sted 22. december på Københavns Rådhus. Pris: 30-60 kroner. Køb din billet på Billetto.dk.

Loppemarked: Køb designermøbler med store rabatter

Restauranten The Standard forlader sine lokaler i Havnegade i det nye år. I den forbindelse afholder restauranten et stort loppemarked for at tømme ud af inventaret, hvor du kan købe blandt andet Gubi-stole, bambusmøbler, lamper, service og meget andet – alt sammen med gode rabatter i forhold til originalpris og stand.

Til loppemarkedet byder The Standard også på et glas gløgg som en tak for årene, der gik.

Loppemarkedet afholdes 21. december klokken 10-14 på Havnegade 44, 1058 København K. Læs mere om eventet og coronarestriktioner her.

'Emily in Paris'
© Netflix

Serie: Ny sæson af Netflix-favorit

Sad du også klisteret til skærmen, da første sæson af Emily in Paris sidste år havde premiere på Netflix? Så skal du helst sikkert se med, når anden sæson af den sjove og hjertevarme serie får premiere. I den nye sæson kæmper Emily stadig med at lære det franske liv at kende. Hun har besluttet sig for, at hun nu vil nøjes med at fokusere på sit arbejde – men arbejdet bliver kun mere og mere kompliceret, for hver dag der går. Og mon ikke, hun også støder ind i en ny fyr, som gør hende nysgerrig og fascineret?

Anden sæson af 'Emily in Paris' får premiere på Netflix 22. december. Læs mere på Netflix.com.

Musik: Julekoncert i Operaen

Mangler du stadig at kommet i julestemning, så tag til julekoncerten Sissels Jul med norske Sissel Kyrkjebø. Julekoncerten finder sted i Operaen i København, og du kan se frem til både at lytte til klassiske julesange samt soul- og gospelperler. Der vil undervejs komme optrædener fra både musikere og sangere fra både Norge og USA.

Julekoncerten bliver afholdt 20. december i Operaen i København. Billetpris: 435-540 kroner. Læs mere på Kglteater.dk.