Komiker parodierer Instagram
© Instagram / @celestebarber

Australsk komiker parodierer Instagrams elite

Det perfekte liv på Instagram forekommer ofte uopnåeligt. Og det er det også, ifølge komiker Celeste Barber, der på humoristisk vis efterligner Instagrams ukronede dronninger

Kan du til tider føle dig lidt nedslået, når du scroller gennem dit Instagram-feed og ser det ene perfekte billede efter det andet? Så bør du begynde at følge Celeste Barber.

Barber er en australsk komiker, der er blevet et Instagram-fænomen natten over. Med en god portion humor og selvironi imiterer hun nogle af det sociale medier mest kendte profiler.

Under hashtagget #celestechallengeaccepted påtager hun sig den ene skøre udfordring efter den anden. Her forsøger hun med smidige poseringer, lækkert lingerie og nonchalante blikke at agere lige så ubesværet lækker som supermodellerne på Instagram. Det er dog tydeligt, at der ligger en del arbejde bag de polerede billeder.

Celeste Barbers ofre inkluderer en bred vifte af kendisser, modeller og kunstnere. I særdeleshed Kardashian–familien, men også modeller som Cara Delevingne, Bella Hadid, Adriana Lima og Emily Ratajkowski har ageret inspiration for hendes komiske parodier.

Nedenfor kan du se et udsnit af Celeste Barbers bedste parodier.