Destiny’s Child bliver måske genforenet.
© Instagram / @destinyschild

Bliver Destiny’s Child genforenet?

Savner du også 00’ernes sprøde toner, matchende sceneoutfits og Beyoncé som forsanger, vil denne nyhed gøre din mandag meget bedre

Åh, hvem kender ikke følelsen af, hvordan selv den kedeligste feststemning pludseligt kan vende, når denne pigegruppes numre rammer playlisten. Og med pigegruppe taler vi selvfølgelig om Destiny’s Child, hvis numre igennem tiden har reddet så mange døde dansegulve med hits som Bootylicious, Independent Woman og Bug A Boo.

Psst ... Her er moden fra 00'erne, som ikke behøver at vende tilbage!

Selvom Beyoncé laver fantastiske numre som soloartist, har vi nu stadig savnet hende i selskab med Michelle Williams og Kelly Rowland.

Og vi er vist langtfra de eneste, der har savnet den legendariske pigegruppe. I hvert fald er rygterne begyndt at svirre om en mulig genforening, efter at Destiny’s Child pludseligt har fået deres egen Instagram-profil.

Destiny’s Child-profilen er blevet oprettet af Sonys Legacy Records i sidste uge, hvilket betyder, at profilen er ægte, og indtil videre er der blevet lagt fire billeder ud.

En anden grund til, at rygterne også har løbet ekstra stærkt omkring en mulig genforening, er, at Destiny´s Child, der blev til i 1997, kan fejre deres 20-års jubilæum næste år.

Derfor virker det meget påfaldende, at man nu også har oprettet en Instagram-profil, og vi kan kun håbe, at det betyder, at vores 2017 vil være fyldt med bootylicious’nes, matchende outfits og sprøde Destiny’s Child-toner.