© gaia cocktails

Cocktailbaren der giver dig én på opleveren

Vi har prøvet Københavns relativt nye cocktailbar Gaia, der emmer af eventyrlyst og charme.

I Indre by i København ligger det, som i vores øjne kommer tættest på indgangen til eventyrland. Hos Gaia er en cocktail ikke blot en drink, men derimod en oplevelse, hvor drinkskortet er bygget op omkring eventyret Alice i Eventyrland.

Du kan blandt andet bestille en smoking sazerac, som er en klassisk cocktail baseret på cognac eller whisky. Hos Gaia serveres drinken i et pibeformet glas, som bliver peppet op med tøris og absint, hvilket får den til at ligne en rygende pibe - inspireret af Alices møde med den piberygende kålorm i eventyret.

© Gaia Cocktails

Husker du den skøre hattemager? Det gør vi! Derfor kunne vi ikke undgå at prøve den drink, der gik under navnet High Tea, som blev serveret i en autentisk tekop, og gav følelsen af at være til "The Mad Hatter's tea party".

Er der nogen i selskabet, som ikke bryder sig om farvestrålende drinks, er det også muligt at få serveret en øl. Vi prøvede en Amber Ale fra det danske bryggeri Kiddush, og den var bestemt også værd at komme igen for.

Stemningen på baren var uformel, og vi blev behandlet som stamgæster, så snart vi trådte ind af døren. Det er ikke sidste gang vi besøger Gaia Cocktails i Sankt Peders Stræde 45 i København.

© Gaia cocktails