Fang din by 2021
© Dansk Arkitektur Center: Fang din by 2021 // Thomas Hansen

Costume Ajour: Fra datingråd og fotokunst til Kardashian-reunion

I uge 25 kan du blandt andet opleve en særudstilling på Ordrupgaard, lytte til en ny podcast om kærlighed eller kaste et blik tilbage på en af de største realityserier nogensinde.

Kunst: Særudstilling med papirkunst

20 malerier og papirværker vil pryde Ordrupgaard, når den internationalt anerkendte samtidskunstner Tal R fra 25. juni indtager den gamle kunstnerbolig med udstillingen Alene hjemme. Særudstillingen byder på tre temaer: Fugle i bur, Blomster i vase og Husfacader.

Ordrupgaard startede som en privat kunstsamling, og rødderne i stifterparrets private bolig afspejles i udstillingen. Alene hjemme sætter nemlig fokus på det hjemlige – både som noget stedspecifikt og som et universelt begreb, der vedrører os alle.

Oplev 'Tal R. Alene hjemme' på Ordrupgaard, Vildvordevej 110, 2920 Charlottenlund fra 25. juni til 19. september. Entrébilletten koster 120 kroner. Læs mere her.

© PODIMO

Podcasts: Dating og kærlighed

Emil Thorup er for nylig trådt ind på datingmarkedet, og i sin nye podcast Swipe. Match. Date undersøger han do's and don'ts, når det kommer til kærlighed. For hvordan navigerer man egentlig i 2021's online dating-liv? Det spørger Emil Thorup hver uge en ny gæst om, for at både han selv og lytterne kan blive klogere på kærlighed og dating i dag.

Lyt til 'Swipe. Match. Date' på Podimo.

Serier: Stor Kardashian-reunion

En reality-æra sluttede, da det sidste afsnit af Keeping Up With The Kardashians rullede over skærmen i starten af juni. Men vi er ikke helt færdige med Kardashian-klanen – for du har nu muligheden for at få et gensyn med Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie og Scott. I to helt nye reunion-afsnit tager værten Andy Cohen en snak med Kardashian-familien og kigger sammen med dem tilbage på seriens i alt 20 sæsoner og nogle af de største øjeblikke, der har optaget seriens mange fans.

Afsnit 1 og 2 af 'Keeping Up With the Kardashians: The Final Curtain' kan ses på Hayu.

Fotokunst: Fang din by

Siden 13. marts har alle haft mulighed for at tage og indsende fotos til Dansk Arkitektur Centers konkurrence Fang din by. De mange indsendte motiver dokumenterer ikke bare en historisk tid under coronakrisen, men bidrager også med nye perspektiver på, hvordan vi fremover vil bruge byens rum.

Nu er de 55 bedste fotografier blevet udvalgt og kan opleves på en særudstilling på Bryghuspladsen foran Dansk Arkitektur Center, men vil i udstillingsperioden frem til 7. oktober også poppe op andre steder i byrummet – blandt andet i Aarhus, Sønderborg og Ringsted.

Udstillingen 'Fang din by' er gratis og kan opleves frem til 7. oktober. Læs mere her.