BIRKENSTOCK X JIL SANDER
© BIRKENSTOCK X JIL SANDER

Costume Ajour: Fra nyfortolkede Birkenstocks til skønne sommerkoncerter

I uge 26 kan du se frem til koncerter under åben himmel, et sejt solbrille-samarbejde og en opgraderet udgave af de elskede Birkenstocks.

Mode: Flatlist x Veneda

Det hypede solbrillebrand Flatlist lancerer i denne uge en ny kollektion, som er designet i samarbejde med den danske model og stylist Veneda Carter.

Veneda Carter er kendt for sin cool, streetwear-inspirerede stil, der blandt andet har ført til, at hun er blevet stylist for realitystjernen Kim Kardashian. Hendes personlige stil skinner igennem i designsamarbejdet, der består af to nye solbrillemodeller, som hver især skal udstråle individualitet, kvalitet og 90'er-nostalgi. Begge styles vil komme i seks forskellige farvekombinationer – blandt andet blå, nude og skildpaddefarvet.

Solbrillerne kan købes hos Flatlisteyewear.com fra fredag 2. juli klokken 16.

© FLATLIST X VENEDA

Koncert: Fredagsrock med Dopha og Jung

Fredag den 2. juli er der god grund til at tage en tur forbi Tivoli, da du her kan opleve to af 2021's helt friske navne: Dopha, der er blevet P3's uundgåelige med nummeret The Game, og Jung, som du måske kender fra hits som Blitz Baby og Hun kommer tilbage.

Dopha sætter gang i Fredagsrocken klokken 19, hvor hun vil spille plænen op med sin melankolske lyd, og klokken 22 indtager trioen Jung og deres poetiske popmusik scenen i Tivoli.

En entrébillet giver adgang til begge koncerter og kan købes for 135 kroner her.

Mode: Birkenstock x Jil Sander

Birkenstock har længe været blandt favoritterne, når det kommer til sommerens største sandaltendenser. Tidligere har det tyske skomærke, der er kendt for sine behagelige sandaler og clogs, indgået et designsamarbejde med Proenza Schouler – og nu er turen kommet til modehuset Jil Sander.

Det nye samarbejde har resulteret i fire nye sandalmodeller – Berlin, Milano, Velan og en nyfortolkning af de velkendte Arizona – der mixer Birkenstocks komfort med Jil Sanders designpræg. Kollektionen er designet af Jil Sanders kreative direktører Lucie og Luke Meier og er unisex. Farvepaletten byder på neutrale nuancer som fløde- og olivenfarvet samt sort, der alle skal afspejle naturen.

Birkenstock x Jil Sander kan købes fra 1. juli hos Jilsander.com, 1774.com og Mytheresa.com.

Loppemarked: Find gammelt guld på Israels Plads

Nu er det tid til at finde din indre krejler frem: Hver lørdag frem til oktober kan du nemlig gøre gode loppefund, når Københavns Loppetorv holder loppemarked fra klokken 7:30-18 på Israels Plads.

Markedet byder på alverdens loppeguld, hvor du kan finde alt fra møbler og nips til nyere designvarer fra både private og professionelle handlende. Så tag din ven under armen og aflæg loppemarkedet et besøg under sommersolen – og måske kan I finde de perfekte loppefund til jeres hjem. Hvis heldet ikke er med jer, kan I altid nyde en god kop kaffe og en croissant i Torvehallerne, der ligger lige overfor.

Læs mere om loppemarkedet her og se, hvordan du booker en stand.