© Ellos

Costume Ajour: Når mode møder interiør

I uge 13, som for manges vedkommende byder på påskeferie, er der spændende nyheder til dig, der elsker rørende dokumentarer, iøjnefaldende fodtøj og interessante foredrag.

Med påsken over os har du måske også lidt mere tid på hænderne end normalt – og mere tid til nye oplevelser. Vi har samlet nogle af de bedste højdepunkter til din uge her.

Dokumentar: Ny mini-serie udforsker tøjets betydning

Har du et stykke tøj, du er særligt glad for, fordi det har en speciel betydning for dig? Så er du ikke alene – for tøj rummer meget mere affektionsværdi, end man måske skulle tro. I den nye dokumentarserie Worn Stories fra Netflix kan du høre medrivende historier om, hvordan forskellige stykker beklædning har sat deres præg på de medvirkendes liv.

Alle afsnit af 'Worn Stories' kan streames på Netflix fra torsdag den 1. april.

Livestreaming: Samtale mellem bestseller-forfatter og museumsdirektør

Som en del af projektet Viden og oplevelser live med bibliotekerne kan du på mandag livestreame en samtale mellem den anmelderroste forfatter Leonora Christina Skov og antropolog og museumsdirektør Rane Willerslev om det at være menneske. Eventet er gratis, og du kan se frem til et spændende møde mellem de to dygtige historiefortællere.

Samtalen mellem Leonora Christina Skov og Rane Willerslev kan livestreames på Facebook mandag den 29. marts klokken 19.00.

Bolig: Ellos Home lancerer samarbejde med kendt influencer

Online-butikken Ellos har netop lanceret en boligkollektion i samarbejde med den danske influencer og iværksætter Trine Kjær, der spiller på et møde mellem bløde nuancer og grafiske mønstre. Til kollektionen A vogue story har Trine Kjær skabt en række plakater inspireret af de små stunder i hjemmet under lockdown.

Shop kollektion 'A vogue pattern' online på Ellos.dk.

Mode: Ny kollektion af sandaler fra Hay

Som en del af Hays samarbejde med det japanske skomærke Suicoke, der blev lanceret sidste år, tilføjes der nu fire nye styles til den populære kollektion af sandaler. Farvepaletten, som Mette Hay står bag, er klar og frisk som resten af Hays kollektioner og giver de komfortable sandaler et legende udtryk.

Suicoke x Hay fås fra 899 kroner i udvalgte butikker fra torsdag den 1. april.