© Les Trois Cochons

Costume redaktionen: Det glæder vi os til at kunne gøre (igen) lige om lidt

Sejlture, sommerhus, udvalgte udstillinger og selvfølgelig Københavns bedste spisesteder. Lad dig inspirere af Costume-redaktionens forårsplaner

Chefredaktør Rikke Christensen
“Vi skal sejle fra København til Humlebæk og bade undervejs. Louisiana er destinationen, som jeg virkelig håber får lov at åbne op tidligere end antaget. Jeg skal se udstillingen Fantastiske Kvinder og drikke et glas vin på græsset inden middagen skal indtages på Sletten Havn.”

Redaktionschef Marie Vidø
“Jeg glæder mig til at tage min nye kjole på og mødes med mine veninder til middag, drinks og eventyr en lun aften i Kødbyen i København. Og så er jeg rigtig glad for, at alt tyder på, at vi heldigvis igen i år kan fejre min datters fødselsdag i juli med candy floss og piratskibe i Tivoli.”

AD'er Karen Albjerg
“Jeg glæder mig til at tage i sommerhus, vågne - gå på loppemarkeder, spise frokost på havnen, en midagslur og bagefter høre popmusik og nyde den lange sommeraften på terrassen fyldt med venner og familie, rosé, glade børn og grillet mad til. Og hvis jeg skal virkelig skal drømme - måske den klassiske tur til Sydfrankrig, men det bliver nok næste sommer (I Hope).”

Journalist Olivia Nepper Winther
“Sidste sommer flyttede jeg ud af København, alligevel er det oftest her, jeg går ud for at spise. Men coronakrisen har skabt fokus på at støtte de små og lokale, så jeg glæder mig til at besøge Espergærde havns søster-spisesteder Il Divino og Il Divina, der ikke alene laver god, italiensk landkøkkenmad og pizzaer med de friskeste råvarer, men også sætter liv i mit nye lokalsamfund med ugentlige jazzaftener. Under coronakrisen har vi ofte hentet pizzaer fra Il Divinas store pizzaovn, der stammer fra en lille by uden for Firenze, men når de to restauranter åbner rigtigt igen, glæder jeg mig til at sidde med min kæreste, datter og venner under det store ahorntræ foran caféen og nyde stedets hjemmelavede ravioli med trøffelfyld i smør og salvie, drikke vin fra Piemonte, se på havnens liv og - når jeg jeg lukker øjnene et kort øjeblik - tro, at jeg alligevel har kunnet rejse til i Italien denne sommer. Det er nemlig ikke bare maden og drikkevarerne, men også ejerne og næsten alle ansatte, der er italienske her.”

Moderedaktør Camilla Thers Larsson
“Jeg glæder mig til at arbejde uden begrænsninger igen. Til de dage, hvor kollektioner, modeller, locations og artister igen bliver tilgængelige, når vi laver modeserier til Costume.”

Stylingredaktør Kristine Halken
"Jeg glæder til at mærke livet igen. Til at spis morgenmad på Les Trois Cochons med min kæreste og tvillingepiger i et dejligt kaos, imens vi møder venner vi ikke har set i (hvad der føles som) 100 år. Og til at drikke alt for meget vin på Bottega Barlie med veninder og grine og føle en lethed, der har været forvist, men nu føles lidt nærmere."

“Om det så er hos Pompette på Nørrebro eller på Condesa i indre by med udsigt til vand og liv. Der er intet som København på en solrig fredag.”

Assisterende moderedaktør Marie Heyman
“Jeg glæder mig til at skulle på flødebollekursus med mine venner. Et kursus som jeg fik i gave, lige inden corona startede.”

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup
“Min krop kribler næsten af glæde, når jeg tænker på at at sidde og nyde et koldt glas vin, om det så er hos Pompette på Nørrebro eller på Condesa i indre by med udsigt til vand og liv. Der er intet som København på en solrig fredag, og jeg håber, at vi snart får lov at nyde byen igen på samme måde, som inden hele Verden og lille Danmark blev lagt ned og vendt på hovedet. Derudover glæder jeg mig også til at tage på museer igen, og planlægger som det første et besøg på Kunstforeningen Gl Strand for at se deres Leonard Cohen-udstilling, som jeg stadig har til gode at opleve.”

Modeassistent Sara Buono
“Jeg glæder mig til lange nætter, dybe samtaler og old-school-Københavner-charme på den lokale bar med mine dejlige venner.”

Praktikant Emma-Sofie Kring Suner
“Der findes ingen bedre måde at starte weekendmorgenerne ud på end med morgenmadsaftaler på den lokale kaffebar. Lørdag morgen tilsat en god veninde, en stærk americano samt brød og ost on the side – dét glæder jeg mig til!”

Praktikant Terese Holm Pedersen
"Jeg glæder mig til spise ude med mine savnede veninder og nyde noget koldt at drikke, imens solen forhåbentlig skinner fra en skyfri himmel. Det kan både være på en af Københavns mange fortovscaféer eller restauranten Souls, der serverer de lækreste veganske burgere, der i smag og konsistens er helt uovertruffen!”