© NICOLAI SKOV

Danmarks næste tøjdesigner er netop rullet over skærmen for første gang nogensinde

Søren Le Schmidt og Anja Camilla Alajdi står, sammen med Mette Bluhme Rieck, ved roret for det nye underholdningsprogram Danmarks næste tøjdesigner. Hvem skal du se programmet med?

Du skulle sidde klar til aften, hvis du ville følge med i det nye program, Danmarks næste tøjdesigner fra første episode.

Her skal 12 talenter fra hele landet kæmpe side om side, for at blive det nye danske designnavn. Et navn, der muligvis vil præge vores garderober i fremtiden?

Værten for programmet er Mette Bluhme Rieck, der ved sin side har to eksperter, som skal fungere som dommere og mentorer. Dommerne består af tøjdesigner Søren Le Schmidt og stylist Anja Camilla Alajdi.

© Nicolai Skov

Dommerne, Anja og Søren, har særligt fokus på bæredygtigt design. Undervejs udvides dommerbordet med forskellige kendte mennesker, såsom Helle Thorning-Schmidt og Clara Toft Simonsen, bedre kendt som Saint Clara.

© Nicolai Skov

De håbefulde talenter, alle med en stor passion omkring tøj og design, kæmper i et udskillesforløb, hvor dommerne vælger, hvem der skal med til næste uge. Til sidst står 4 håbefulde talenter i finalen med hver deres minikollektion.

Kollektionerne skal fremvises ved et modeshow, hvor nogle af danmarks største købere vil være til stede - og ser de noget de kan lide, er de klar til at investere i et samarbejde.

Vi glæder os til at følge med! Danmarks næste tøjdesigner kan streames på DRTV her.