De bedste bøger til din sommer

Er du mest til en spændende krimi, en anmelderrost essaysamling eller en gedigen klassiker?

1 / 4

Sommeren er over os, og med den mere tid til at læse og fordybe sig.

I det nye Costume, der er på gaden nu, har vi samlet en stak bøger, der garanterer at tage dig med på en rejse. Her får du en lille smagsprøve på artiklen.

Bestseller: Swing Time af Zadie Smith
2 / 4

Bestseller: Swing Time af Zadie Smith

Et venindepar vokser op i det nordvestlige London og drømmer om at danse. De ender begge i rampelyset, den ene som danser og den anden på en helt uforudset måde, men venskabet overlever ikke. I den sprudlende dannelsesroman Swing Time undersøger Smith, hvorfor nogle lever i rampelyset og andre i stille skygge.

Nyhed: Forest Dark af Nicole Krauss
3 / 4

Nyhed: Forest Dark af Nicole Krauss

Sladderpressen fik travlt, da forfatter-ægteparret Jonathan Safran Foer og Nicole Krauss blev skilt, måske på grund af Foers mailkorrespondance med Natalie Portman. Foer skrev så en roman om et smuldrende ægteskab, og nu er Nicole Krauss’ Forest Dark her. Den handler til dels om hovedpersonen Nicole og hendes døende ægteskab og følger to personer, der rejser fra USA til Israel for at finde noget, de har mistet.

Krimi: Tangerine af Christine Mangan
4 / 4

Krimi: Tangerine af Christine Mangan

En psykologisk thriller, der udspiller sig i 50’ernes Marokko. Et nygift ægtepar møder den tætte veninde, Lucy, den nygifte Alice afbrød venskabet med efter et svigt, og det får store konsekvenser.

Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev