© Blanca Miró Instagram

De bedste opskrifter fra stilikonerne

Den nye trend fra Instagram har fået et hverdagsfilter og Leandra Medine Cohen, Naomi Campbell og Blanca Miró er hoppet med på bølgen

Verden har ændret sig. Og det samme har vores brug af de sociale medier. De fleste af os spenderer mere tid derhjemme, og denne hverdag har lagt et hjemligt filter på hele Instagram. Det betyder også, at vi ser en ny type af indhold fra flere af de velkendte stilikoner i vores feed: de laver mad.

Det er ikke kun professionelle kokke som Frederik Bille Brahe, der deler ud af sine madlavningsevner, og inspirerer os til at gå i køkkenet på Instagram i disse tider. Det er blevet lidt af en trend bland flere it-girls at begive sig i køkkenet og dele deres egne favoritopskrifter med deres store følgerskarer på Instagram.

Og hvem får ikke lyst til at gå i køkkenet, når man er ledsaget af Leandra Medine Cohen, bedre kendt som Manrepeller, Blanca Miró og Naomi Campbell?

Normalt ser vi disse kvinder på enten catwalken eller i streetstylebilledet, men med den seneste madlavningstrend på Instagram får vi en mere privat side af it-personlighederne at se. Også den verdenskendte designer Simon Porte Jacquemus er at finde i dette køkken-setup hos franske Vogue under navnet Vogue Kitchen.

Cohen, Miró, Campbell og Jacquemus inviterer os med ind i deres køkkener, så vi kan følge med på sidelinjen, når de iført forklæde og handsker fremtryller lækre opskrifter.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at give sig i kast med enten Cohens bagte laks, Campbells banana pudding, Mirós cheesecake eller Jacquemus' pizza.

God fornøjelse!