De bedste ting at lave om efteråret

Efteråret byder på masser af sjove oplevelser. Vi har lavet en liste med alle de bedste forslag til dit efterår

Bedste ting at lave om efteråret © Louisiana
1 / 11

Efteråret har meldt sin ankomst og selvom sommervejret ikke vender tilbage før næste år, er der masser af spændende ting at foretage sig i den nye sæson – både inden- og udendørs.

Vi har samlet en stribe forslag til de bedste ting at lave i efteråret, hvad end det er med veninderne, familien eller dig selv.

Mal keramik © Creative Space
2 / 11

Mal keramik

Slå kreativiteten løs, og brug en eftermiddag på at male keramik sammen med dine nærmeste. Creative Space tilbyder rolige omgivelser, 200 slags italiensk keramik og 80 forskellige farver at vælge imellem, så du kan dyrke din indre Picasso.

Læs mere på Creative-space.dk

Flødebolle kursus © Social Foodies
3 / 11

Lav flødeboller

Hvem kunne ikke tænke sig at lære at lave flødeboller, eller i hvert fald spise dem? Social Foodies tilbyder flødebollekurser i både København og Århus for alle aldersgrupper, og bagefter får du selvfølgelig dine flødeboller med hjem.

Læs mere på Socialfoodies.dk

Gå en tur i Dyrehaven

Hyggelige aktiviter behøver ikke koste en krone. Tag en tur til Marselisborg Dyrehave i Århus, Dyrehaven i Klampenborg eller Hindsgavl Dyrehaven ved Middelfart.

Louisiana Museum of Modern Art © Louisiana
4 / 11

Gå på museum

En tur på museum er et must i efterårsmånederne og der er heldigvis mange gode at vælge imellem.

På Louisiana i Humlebæk handler en af efterårets store udstillinger om Månen, og hvis du befinder dig i Jylland, har både Aros og Kunsten i Aalborg også spændende udstillinger på programmet.

Er du en kreativ sjæl, bør du besøge Design Museum Danmark i København eller Ragnarock i Roskilde, som giver dig mulighed for at prøve forskellige kunstarter.

Ragnarock Roskilde Museumragnarock.dk

Louisiana Museum of Modern Art, Louisiana.dk

Design Museum Danmark, Designmuseum.dk

Kunsten Museum Aalborg, Kunsten.dk

ARoS Kunstmuseum, Aros.dk

Meyers madkursus © Meyers
5 / 11

Tag et madkursus

Brug efteråret i selskab med dine kære, og udforsk jeres gastronomiske evner i et køkken. Om du er mest til det nye nordiske køkken, eller blot vil lære at lave det perfekte brød, så findes der et kursus, som passer til dig.

Læs mere på Meyersmad.dk

Læs mere på Timmvladimirskoekken.dk

Spillecafé

Spil alverdens brætspil hos Bastard Café i København eller Århus Brætspilcafé, hvor du samtidig kan nyde en kaffe eller en øl med vennerne.

Læs mere på Bastardcafé.dk

Læs mere på Aarhusbraetspilcafé.dk

Spaophold © Hotel Vejlefjord
6 / 11

Spaophold

Tag en weekend ud af kalenderen til selvforkælelse, gåture og god mad. Danmark har en lang række spahoteller, som tilbyder fantastiske naturomgivelser og afslappende faciliteter.

Der er mange gode at vælge mellem, heriblandt Hotel Vejlefjord og eller Kurhotel Skodsborg, som begge er indbegrebet af luksus.

Læs mere på Hotelvejlefjord.dk

Læs mere på Skodsborg.dk

Kurbad og spa © Unsplash
7 / 11

Tag i kurbad

Rækker budgettet ikke til et luksuriøst spaophold, så kan du altid tage i kurbad i Frederiksberg Svømmehal. Her findes både saunagus, saltvandsbassin og dampbad – og så koster det kun 172 kroner per person.

Læs mere på Svoemmehal.frederiksberg.dk

brunch og ballet på det kongelige teater © Det Kongelige Teater
8 / 11

Brunch og ballet på det kongelige teater

Nyd din morgen på Det Kongelige Teater, mens du iagttager de professionelle balletdansernes morgentræning. Dertil disker Meyers op med kaffe til 30 kroner og en lækker brunch til 95 kroner.

Læs mere på Kglteater.dk

Se et comedy-show

Få sat gang i lattermusklerne, og tag til et af efterårets mange standupshows. Du kan eksempelvis lægge vejen forbi Comedy Zoo i både Århus og København, som har et pakket program hele efteråret.

Desuden turnerer Danmarks største komiker, Anders Matthesen, og Ruben Søltolf, kendt for Shjit Happens, med hver deres one man-show, så der er nok at vælge imellem.

Læs mere på Comedyzoo.dk

Læs mere på Anden.dk

Læs mere på Rubensoltoft.dk

Tag i drive-in biograf © Grease
9 / 11

Tag i drive-in biograf

Har du altid drømt om at på en romantisk date i en drive-in biograf ligesom i de amerikanske film? I Lynge ligger Danmarks eneste drive-in biograf og til efteråret er der både Journal 64 og Grease på programmet.

Lynge Drive-In Biograf, Driveinbio.dk

Få gang i adrenalinen © Urban Ranger Camp
10 / 11

Få gang i adrenalinen

Har du mod på at udfordre dig selv og dine veninder med forhindringsbaner i 50 meters højde og en 150 meters lang svævebane? Urban Ranger Camp har verdens højeste indendørs high-roping bane i de gamle B&W-haller på Refshaleøen. Tør du tage en tur?

Læs mere på Urbanrangercamp.dk

Halloween i Tivoli © Unsplash
11 / 11

Halloween i Tivoli

Tivoli slår dørene op til deres årlige Halloween-tema fra 12. oktober til 4. november. I denne periode er den fine forlystelsespark blevet overdænget af uhyggelig udsmykning, og du kan gå på opdagelse i Halloween-boderne, samt prøve særlige Halloween-forlystelser.

Læs mere på Tivoli.dk