Den nyeste iPhone er her endelig – her er, hvad du skal glæde dig til

Teknologi er noget, som er blevet en fast del af danskernes hverdag. I takt med flere og flere smartphones på markedet har store tech-producenter som blandt andet Apple sat ind for at levere revolutionerende teknologi hver eneste gang.

Teknologi er noget, som er blevet en fast del af danskernes hverdag. I takt med flere og flere smartphones på markedet har store tech-producenter som blandt andet Apple sat ind for at levere revolutionerende teknologi hver eneste gang.

Nu er ventetiden slut, og Apple har lanceret deres nye iPhone 14, der byder på fire fantastiske modeller, som gør det svært ikke at få bestilt en iPhone allerede nu. Her får du alt lige ved hånden, og du kan få glæde af din telefon meget længere. Det tager vi et kig på lige her.

Et helt unikt frontkamera

Inden for blot få år har TikTok taget verden med storm. Før var Instagram det mest indflydelsesrige sociale medie, med det er blevet overhalet af de små videoer, der bliver set af mange millioner hver eneste dag.

Det stiller nogle helt nye betingelser til din iPhone 14, og Apple har knækket koden med deres nye iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Her får du intet mindre end 48 MP kamera. Det betyder knivskarp og professionel kvalitet, der gør det endnu nemmere at producere indhold til private anliggender eller i forbindelse med arbejdet, hvor TikTok er den helt store marketingkanal lige nu.

Et batteri med flere dages levetid

Apple har altid formået at lave iPhones med et kraftfuldt batteri, der har sikret dig masser af strøm til langt det meste. Alligevel overgår de sig selv i iPhone 14, hvor alle fire modeller kommer med et forbedret batteri, der samtidig er blevet en smule større.

Batteriets størrelse betyder også lidt for designet. Her er den nye iPhone 14 blevet en smule tykkere, men det stilrene design holder stadigvæk ved. Til gengæld får du det, Apple kalder “All-Day Battery”, hvilket konkret kan omsættes til op til 25 timers streaming. Du kommer altså aldrig til at løbe tør for strøm midt i alt det vigtige.

En pris for de fleste

Prisen på teknologi er steget markant de seneste år. I takt med inflationen, udfordringer med transportindustrien og andre globale udfordringer er de teknologiske produkter blevet færre, og det har resulteret i en højere efterspørgsel.

Men Apple har dog formået at prissætte iPhone 14-serien på en måde, der gør den mulig at betale for mange danskere. Prisen på iPhone 14 starter ved cirka 6.000 kr., der er seriens billigste model, og den topper med priser fra cirka 8.100 kr. for en iPhone 14 Pro Max.

Hvis du vil være sikker på at få fingrene i den nyeste teknologi fra Apple, er det en god idé at benytte sig af en iPhone 14-forudbestilling. Der bliver rift om de første eksemplarer, men ved at forudbestille vil du være forrest i køen.

Køb din iPhone 14 allerede d. 9. september, så du blot skal glæde dig til at komme i gang med at bruge det nye kamera, de lækre features og vinke farvel til en smartphone med dårligt batteri.