© Wenn.com

Den sjoveste Instagram-profil, du bliver nødt til at følge

Profilen samler kommentarer skrevet af superstjerner – og det simple koncept vil med garanti få dig til at trække på smilebåndet

Hvad har stjernerne Gwyneth Paltrow, Chrissy Teigen og John Mayer tilfælles?

De er alle en fast bestanddel af Instagram-profilen @commentsbycelebs, hvis koncept er at samle de bedste og sjoveste kommentarer skrevet af – ja, du gættede rigtigt – kendte mennesker.

Det lyder måske banalt, men Instagram-profilen har opnået en massiv succes på rekordtid med en følgerskare, der tæller en million i skrivende stund.

De unge amerikanere Emma Diamond og Julie Kramer er hjernerne bag den populære profil, som blev oprettet, da venindeparret bemærkede superstjernernes sjove indbyrdes kommentarer på sociale medier. Derfor besluttede de to piger sig for at samle de kendtes allersjoveste kommentarer på én Instagram-profil.

Men hvorfor er profilen blevet så populær?

Det er blandingen af vores naturlige fascination af kendte, som har eksisteret lige så længe som tabloidkulturen, de relaterbare kommentarer, der gør stjernerne mere ægte, og ikke mindst den nyhedsværdi der eksisterer i superstjernernes kommentarer.

Blandt andet Ariana Grande og Pete Davidsons (nu afsluttede) romance blev opsporet af Commentsbycelebs i et kommentarfelt. Superstjernerne bruger nemlig de sociale medier til at manifestere kærlighedsaffærer, hvem de er venner med og ikke mindst deres offentlige skænderier.

Var det ikke for Commentbycelebs, havde vi aldrig vidst, at John Mayer er lige så humoristisk, som han er musikalsk, eller at Kate Beckinsales hemmelighed til evig ungdom er karaoke.